Cem Yılmaz Emanet ile geliyor! Emanet filmi oyuncu kadrosu

Yeni senede üç film ile seyircilerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Cem Yılmaz Karakomik Filmler serisinin 3.'sü için kamera karşısına geçti. Emanet ismini verdiği filmin kadrosu da belli oldu. İşte Emanet oyuncuları...

2019 yılının ilk ayında Kaçamak ve 2 Arada ismindeki iki bağımsız hikaye ile 60'ar dakikalık filmlerle beyaz perdede sinema severlerin karşısına çıkmak için gün sayan Cem Yılmaz Emanet'in çekimlerine başladı. Daha önce yaptığı açıklamada Emanet oyuncu kadrosu hakkındaki açıklamayı farklı bir tarihte yapacağını duyuran ünlü komedyen listeyi yayınladı.
 

Twitter'dan duyurdu!


Her filmi ile binlerce insan tarafından izlenen Cem Yılmaz aktif olarak kullandığı Twitter hesabından yaptığı paylaşımla oyuncu kadrosunu etiketledi. Emanet filmi için startın verildiği meajını 'Çekimler başladı' notu ile duyuran ünlü komedyenle birlikte Çağlar Çorumlu, Özge Özpirinççi, Necip Memili ve Tülin Özer rol alacak.

Ozan Güven'den yorum: Allah baba utandırmasın


Cem Yılmaz'ın yakın arkadaşı Ozan Güven, fotoğrafın altına 'Cem bey hayırlı olsun,Allah baba utandırmasın..Kılıktan kılığa giriyorsunuz maşalllah...' yorumunu yaptı. Cem Yılmaz da Ozan Güven'e karşılık olarak, 'Ozan bey bu sene böyle ! Sanat konuşulacak bu sene ben öyle düşünüyorum..Yeni tiyatro oyununuzun takvimini seyircimiz iple çekiyor' dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri