Bülent Ersoy'un Hayatı Film Oluyor!

"Bergen"in yapımcılarından Bület Ersoy filmi geliyor...

Berrin Yeşiltepe - Son yıllarda yerli biyografi filmlerine "Müslüman", "Bergen" ve "Dilberay" gibi yeni eserler eklendi. Bülent Ersoy'un hayatı Bergen ve Sevda Mecburi İstikamet filmlerinin yapımcıları Orchestra Contents tarafından filme çekildi.

Orkestra İçerik'in Instagram hesabından da izlenebilen proje, "Sesi, sahne enerjisi ve varlığının her parçasıyla dünyada eşi benzeri olmayan Bülent Ersoy'un gerçek hikayesinde. Bir Türk divası burada. ilk kez." Bilinmeyen taraf. Orkestra olarak memnuniyet, heyecan, sevgi ve büyük bir sorumlulukla üzerinde çalıştığımız yeni bir projeyi duyurmaktan gurur duyuyoruz. sözleriyle duyurdu.https://www.instagram.com/reel/CtPlXpTteBq/?utm_source=ig_web_copy_link

Bülent Ersoy, pop kültürünün en tanınan isimlerinden biri olmaya devam ediyor. Londra'daki Palladium, Madison Square Garden ve Olympia'da sahne aldı ve 50 yılı aşkın bir sahne kariyerinde düzinelerce hit beste yaptı.

5,5 milyon seyirci rekoru kıran Bergen'in kreatif yapımcısı Mine Şengöz'ün yapımcılığını üstleneceği filmde Bülent Ersoy'a hayat verecek isim ve yönetmen henüz belli değil. Onaylandı.

Gazeteci Tuğrul Eryılmaz, psikiyatrist Cemal Dindar, sosyolog Göksel Aymaz, gazeteci ve yazar Gülşen İşeli, müzik tarihçisi Murat Özyaşar, yazar Murat Meriç, yazar ve oyun yazarı Erdinç Ulutaş'ın da aralarında bulunduğu geniş bir danışman ekibi filmin senaryosu için çalışmaya başladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri