Bir Cumhuriyet Şarkısı filmi ne zaman ve nerde yayınlanacak, başrolünde kimler var, konusu ne?

Birce Akalay, Ertan Saban'ın oynadığı Bir Cumhuriyet Şarkısı, ne zaman yayınlanacak, kimler oynuyor, konusu nedir?

Başrolünde Birce Akalay, Ertan Saban, Salih Bademci gibi oyuncuların yer aldığı Bir Cumhuriyet Şarkısı filminin ilk tanıtımı yapıldı. Filmin konusu, oyuncu kadrosu ve filmin sinemalarda mı yoksa dijital platformda mı yayınlanacağı şimdiden merak ediliyor.


Sevilen oyuncular Birce Akalay, Ertan Saban, Salih Bademci, ve Ahmet Rıfat Şungar'ın paylaştığı yeni film Bir Cumhuriyet Şarkısı, ilk tanıtımının yayınlanmasının ardından oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Bir Cumhuriyet Şarkısı tanıtımından bir kare

Türkiye'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatının geçtiği Bir Cumhuriyet Şarkısı filminde, bazı sahneler ve hikaye izleyicinin filme ilişkin araştırmalar yapmaya başladı. Peki yeni film Bir Cumhuriyet Şarkısı, sinemalarda mı yoksa dijital platformda mı yayınlanacak? Filmde hangi ünlüler oynuyor? Filmin oyuncu kadrosundan kimler var? Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatı mı anlatılıyor? Bir Cumhuriyet Şarkısı filmi ne zaman ve nerede yayınlanacak? İşte merak edilen soruların ayrıntıları...


Bir Cumhuriyet Şarkısı filmi ne zaman ve nerde yayınlanacak?


Ulu önder Gazi Mustafa Kemal'in hayatından uyarlanan Bir Cumhuriyet Şarkısı filminin ilk tanıtımının yayınlanmasının ardından vizyon tarihi merak ediliyor. Buna göre Bir Cumhuriyet Şarkısı filmi 25 Ekim 2024 Cuma günü sinemalarda izleyicisiyle buluşacak. Filmin dijital platformlarda daha sonraki günlerde yayınlanıp yayınlanmayacağı ise bilinmiyor.

Bir Cumhuriyet Şarkısı oyuncu kadrosu

Bir Cumhuriyet Şarkısı filminin oyuncu kadrosunda kimler var?

Bir Cumhuriyet Şarkısı filminin oyuncu kadrosu adeta ünlü geçiti.. Merakla beyazperdede seyircisiyle buluşmaya hazırlanan filmin başrollerinde Ertan Saban Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Birce Akalay, Salih Bademci, Melis Sezen, Ahmet Rıfat Şungar, Okan Yalabık, Emre Karayel, Bensu Soral, Şifanur Gül, Mehmet Özgür ve Burak Bilgili yer alıyor.

Bir Cumhuriyet Şarkısı film afişi


Bir Cumhuriyet Şarkısı'nın konusu nedir?

Bir Cumhuriyet Şarkısı filmi BKM tarafından yapımı üstlenen ve yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu bir filmdir. Film 1930'lu yılları konu alıyor. Türkiye'nin 1930'lu yıllarda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatının anlatıldığı ve o yıllarda Türkiye'nin oluşumundaki temel adımlarla birlikte bir grup gencin azmi ve zorluklara karşı sanat devrimini gerçekleştirme arzusunu konu alıyor.

Filmde Birce Akalay ilk Türk opera sanatçısı Nimet Vahid'i, Ertan Saban, Mustafa Kemal Atatürk'ü, Salih Bademci Ahmet Adnan Saygun'a, Melis Sezen ise Mediha Saygun'u canlandıracak.

Filmin 1,5 yıldır hazırlık aşamasının sürdüğü ve kostümlerden mekan ve provalara kadar 8 haftada çekildi. Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla çekilen Bir Cumhuriyet Şarkısı filmi Ankara'da çekimi gerçekleştirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülcan Çiçek kaç puan aldı? 15 Ekim puanları
Bahar Candan'dan ablası Nihal Candan için şok iddia! "Evli ablam eski sevgilimle ilişki yaşıyor"
Mevzular Açık Mikrofon “6284” özel bölümü ne zaman, nerede yayınlanacak, ücretsiz izlenecek mi? "6284" ne demek, neyi kapsar?

Kültür Sanat Haberleri