Beylikdüzü'nde 19 Mayıs 2024 Pazar günü Emir Can İğrek rüzgarı esecek!

Beylikdüzü Belediyesi, bu yıl 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda Emir Can İğrek'in konser vereceğini duyurdu.

İstanbul'un pek çok ilçesinde 19 Mayıs etkinlikleri için hazırlıkların başlamasının ardından Beylikdüzü Belediyesi de son günlerde sesiyle ve şarkılarıyla unutulmaz anlar yaşatan Emir Can İğrek'in sahne alacağını tüm Beylikdüzü halkına duyurdu.

Bu yıl Pazar gününe denk gelen 19 Mayıs, hafta sonu olması ile birlikte her yaş grubunun coşkuyla sokaklarda kutlama yapacağı etkinliklere dönüşecek. Beylikdüzü Belediyesi tarafından 19 Mayıs 2024 Pazar günü Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda sanatçı Emir Can İğrek sahne alarak bayramın coşkusu doyasıya yaşanacak.

Beylikdüzü'nde Emir Can İğrek konseri nerede, saat kaçta olacak?

Beylikdüzü'nde Emir Can İğrek'in 19 Mayıs 2024 Pazar günü sahne alacağı konserin ayrıntıları belli oldu. Buna göre Beylikdüzü halkı, Yaşam Vadisi'nde bulunan 6 Mayıs Gençliğimiz Var sahnesinde Emir Can İğrek konseriyle müziği keyfini doyasıya yaşayacak. 19 Mayıs konseri ilk olarak DJ performansı ile saat 19:30'da başlayacak. Ardından saatler 21:00'i gösterdiğinde ise sevilen sanatçı Emir Can İğrek sahneye çıkacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği Korosu, sezonun son konserini AKM'de verecek
Asghar Farhadi İstanbul'da "ustalık dersi" verdi!

Kültür Sanat Haberleri