Arka Sokaklar 19. sezonuyla yeniden seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor

Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar 19. sezonuyla yeniden ekranlarda yerini alacak. Dizinin yeni sezonda tanıtım filmi de yayınlandı.

Arka Sokaklar, 19. sezonuyla Kanal D ekranlarına gelmeye hazırlanıyor. Diziden yeni bir tanıtım filmi geldi. Fragman, aksiyon sahneleri ve hızlı kamera teknikleriyle dikkat çekti.

Arka Sokaklar’ın ikinci tanıtım filmi, Kartal’da çekildi. Hareketli sahneleri ile ilgi gören filmin çekimlerinde özel kameralar ve özel efektler kullanıldı. Yüksek hızda ve kalitede kamera tekniklerine yer verilen fragman, sosyal medyada ilgi gördü. Kullanıcılar, ‘Tarihin en iyi sezonu geliyor','‘19. sezon bomba gibi olacak’ yorumlarında bulundu.

Arka Sokaklar’ın, yayınlanan tanıtım filminde yenilenen oyuncu kadrosu da belli oldu. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu, Ebru Cündübeyoğlu, Özlem Çınar, Burak Satıbol gibi isimler yer aldı. ‘Arka Sokaklar, yeni sezonu ile yakında Kanal D’de’ sloganı ile kapanış yapan fragmanın sonunda dizinin yeni logosu bulunuyor.

SEYİRCİYİ ŞAŞIRTACAK

Türker İnanoğlu’nun imzasını taşıyan, Arka Sokaklar’ın yönetmenliğini Baran Özçaylan üstleniyor. Rejisör Orhan Oğuz’dan bayrağı devralan Özçaylan, tıpkı tanıtım filmlerinde olduğu gibi yeni bölümlerde de seyirciyi şaşırtmaya hazırlanıyor.

Arka Sokaklar, yeni sezonda da cuma akşamları Kanal D’de ekrana gelmeye devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Yağış E-5’te bir kaza daha yaptırdı!
Nuri Alço da paylaştı! Ünlü oyuncu Ahu Tuğba öldü mü?
Kartal’da yağmur kazası: Kamyon devrildi!

Kültür Sanat Haberleri