Ajda Pekkan'ın ilk stadyum konseri yarın gerçekleşecek!

Süperstar Ajda Pekkan'ın çok sayıdaki ünlü isimle vereceği stadyum konserinde detaylar belli oldu. Buna göre Pekkan, yarın sanatçı dostlarıyla kulakların pasını silmeye hazırlanıyor.

Süperstar Ajda Pekkan, müzik kariyerinde ilk kez stadyum konserini gerçekleştireceğini geçtiğimiz günlerde basına yapmış olduğu açıklama ile duyurmuştu. Pekkan'a çok sayıdaki sanatçı dostu eşlik ederken müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatılacak.


Ünlü isimler bir arada hayranlarıyla buluşacak!

BWO Entertainment tarafından düzenlenecek ve Ajda Pekkan'ın imzasını taşıyacak konserde Selda Bağcan, Nilüfer, Mazhar-Fuat, Işın Karaca, Hande Yener, Cem Adrian, Mabel Matiz, Mert Demir, Semicenk, Motive, Norm Ender ve Korosu ile Dolapdere Bing Gang eşlik edecek. Yıllardır hayalini kurduğu bir projeyi gerçekleştirmenin heyecanını duyan Süperstar, her yaş grubunun doyasıya eğleneceği bir gün olacağını ifade etti.

Süperstar'ın ilk stadyum konseri yarın gerçekleşecek

Ajda ve Arkadaşları isimli projede konser Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda gerçekleşecek. Dev bir orkestra ile sahne alacak Pekkan, sevilen sanatçılar ile birlikte müzikseverlere doyasıya bir gün yaşatacak. Konsere katılım oldukça ilgi görürken, ilk günlerde konser biletleri tükendi. Biletler pek çok bilet satış platformlarından ulaşılabilmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Eskişehir'de LGBT eylemine polis müdahalesi: Gözaltına alınan 4 kişi adli kontrolle serbest
Bakan Şimşek, Dünya Bankası Grubu Başkanı Banga ile görüştü
Piiz grubunun davulcusu ve arkadaşını darp etmişti: Sanığın cezası belli oldu

Kültür Sanat Haberleri