Ajda Pekkan Bodrum'u salladı

Türk pop müziğinin Süperstarı Ajda Pekkan, yaz turnesine büyük bir coşkuyla devam ediyor. Bodrum Antik Tiyatro’da ikinci konserini gerçekleştiren Pekkan, ilk konserinde olduğu gibi tüm biletlerin saatler öncesinden tükenmesiyle 'sold out' oldu.

Ajda Pekkan, sahneleri bırakmış olan yakın arkadaşı Sezen Aksu’ya övgüler yağdırarak, "Sahneleri neden bıraktı bilmiyorum ama Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi sanatçılardan biri. Onun şarkılarını okumaktan büyük zevk alıyorum" dedi.

Binlerce hayranına söylediği şarkılarla unutulmaz bir gece yaşatan Süperstar, sahne enerjisi ve dansçılarıyla birlikte sergilediği performansla büyük alkış aldı.

Konseri yarım saat uzattı

Burcu Sedef imzalı altın sarısı kıyafetiyle sahneye çıkan Pekkan, hayranlarının "İkon" tezahüratlarına, "Güzellik gelip geçicidir. En güzel şey sizin sevginiz, bugüne kadar sahnede bu kadar sağlam durmamın sebebi siz sevenlerimsiniz” diyerek karşılık verdi.

Yaklaşık iki buçuk saat sahnede kalarak harika bir performans sergileyen Süperstar, hayranlarının yoğun isteği üzerine tekrar sahneye çıkarak konseri yarım saat uzattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kocaeli'nde korkunç kaza kamerada: Kamyonun altında kaldı
Bakan Uraloğlu'ndan Instagram açıklaması: 'Görüşmeden tam istediğimiz sonucu alamadık'
'Restoranda boş yer bulamadığı için gözaltına aldırdı' iddiası farklı çıktı: Cumhuriyet savcısı saldırıya uğramış

Kültür Sanat Haberleri