Zuhal Topal'la Yemekteyiz Züleyha Şehitoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Programda yer alacak isimler belli oldu ve Züleyha Şehitoğlu da birincilik mücadelesi verecek. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Züleyha Şehitoğlu kimdir?

TV8 ekranlarının ilgiyle seyredilen ve her bölümüyle ciddi reyting oranları yakalayan programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftaya merhaba deniyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 7-11 Ekim yarışmacıları belli oldu. Buna göre Süleyman, Asiye, Züleyha, Nazmiye ve Sezer birincilik için mücadele verecek.

Yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri Züleyha Şehitoğlu oldu. Güzel yarışmacı hakkında internette çok sayıda kişi araştırmada bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor.

ZÜLEYHA ŞEHİTOĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta yarışacak Züleyha Şehitoğlu, programın paylaşılan fragmanında dobra bir karakteri olduğunu gösterdi.

Özellikle Asiye ile girdiği tartışmalarda ön plana çıkmayı başardı ve yemek konusunda ders vereceğini söyledi. Ayrıca güzelliği ve dövmeleriyle de adından söz ettirdi.

Züleyha'nın 40 yaşlarında ve Ankaralı olduğu tahmin edilmektedir.

ZÜLEYHA ŞEHİTOĞLU INSTAGRAM HESABI

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 7-11 Ekim yarışmacılarından Züleyha Şehitoğlu, internetteki sosyal medya mecralarını aktif olarak kullanıyor ve Instagram hesabına da sahip.

Kendisini @zuleyhaseh2 adresinden takip edebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Karar Resmi Gazate'de: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 12 yeni YEKA belirledi
İzmir'de ayağı kırılan geyik yerden kalkamadı, fabrikaya sığındı
Borsa haftaya nasıl başladı? 07 Ekim 2024

Kimdir? Haberleri