Zuhal Topal'la Yemekteyiz Baran kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Televizyon ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan zorlu programda bugünden itibaren 50 bin lira mücadelesi verilecek. Herkesin hedefi evine ödülle dönmek. Pazartesiden itibaren kolları sıvayarak birincilik için ter dökecek isimlerden biri de Baran oldu. Kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Baran kimdir? Kaç yaşında, ner

Dual Yapım imzasıyla yayınlanan ve hafta içi her gün eğlencenin adreslerinden biri olarak televizyondaki yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta heyecanı başlıyor. Bugün ilk bölümle birlikte seyircilerin karşısına çıkacak programda yarışacak isimler açıklandı ve Baran kendi gününde birinciliği elde etmek için kolları sıvayacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Jale kimdir? Baran kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Baran kimdir?

Bugünden itibaren adı yarışacak isimler arasında bulunan Baran, rakiplerine karşı verdiği cevaplarlar dikkat çekmeyi başardı. Özellikle de Yaren. Sürekli didiştiği rakibine karşı sert eleştiriler yapan genç yarışmacının performansı da şimdiden merak konusu. Instagram hesabı olup olmadığı bilinmemektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kimdir? Haberleri