Zuhal Topal'la Yemekteyiz Asiye Sarıca kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

TV8 ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir hafta daha başlıyor. Bu haftanın yarışmacıları açıklandı ve Asiye de onla arasında. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Asiye Sarıca kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı.

Türkiye'nin en uzun soluklu yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftaya merhaba diyor.

7-11 Ekim tarihlerinde programda yarışacak isimler açıklandı. Buna göre Züleyha, Nazmiye, Asiye, Süleyman ve Sezer birincilik için ter dökecek.

Hakkında en çok araştırma yapılan yarışmacıların başında da Asiye geliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Asiye Sarıca kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı nedir? İşte detaylar...

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ ASİYE SARICA KİMDİR?

Bir hafta boyunca Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de birincilik elde etmek ve adını zirveye yazdırmak için mücadele edecek olan Asiye Sarıca, yayınlanan fragmanda isminden söz ettirmeyi başardı.

Rakibi Züleyha ile girdiği söz düellosunda aldatılma konusunda yaptığı tahmin dikkat çekti. Zira Züleyha daha önce ünlü bir oyuncunun eşi tarafından aldatılma konusuyla gündeme gelmiş ve çarpıcı açıklamalar yapmıştı.

Ayrıca dövmesi de yine dikkat çeken bir konu oldu. Ümraniye'de kendi adını taşıyan güzellik merkezinde müşterilerine hizmet vermektedir.

Asiye'nin 35-40 yaş aralığında olduğu tahmin edilirken memleketi ise bilinmemektedir. Yarışma başladıktan sonra haberimize eklenecektir.

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ ASİYE SARICA INSTAGRAM HESABI

Bu hafta rakiplerini geride bırakmak için Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de mücadele verecek olan Asiye Sarıca'nın kendisine ait Instagram hesabı bulunmaktadır ve aktif olarak kullanmaktadır.

@asiyesaricabeauty profilinden paylaşımlarını görüntüleyebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul'da haftanın ilk iş gününde trafik yoğunluğu
İstanbul'da ceviz kavgası: İş makinesiyle kavgaya girdi, onlarca kişi yaralandı
AFAD duyurdu: Akdeniz açıklarında korkutan deprem

Kimdir? Haberleri