Tuğçe Güreşçi kimdir? Instagram hesabı ve kariyeri

Ünlü iş kadını Tuğçe Güreşçi, sosyal medyada da adından söz ettirmeyi başarıyor. Kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Tuğçe Güreşçi kimdir? Instagram hesabı ve kariyeri haberimizde yer almaktadır.

İnternet dünyasında birçok kişi paylaştığı fotoğraflarla binlerce kişiye ulaşıyor. Ünlü iş kadını Tuğçe Güreşçi, sosyal medyada da adından söz ettirmeyi başarıyor. Kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Tuğçe Güreşçi kimdir? Instagram hesabı ve kariyeri haberimizde yer almaktadır.

Tuğçe Güreşçi kimdir?

Moda sektöründe başarılı bir grafiğe sahip olan Tuğçe Güreşçi, Özel Seçkin Koleji'nden mezun olduktan sonra Okan Üniversitesi'nde muhasebe ve finans bölümünü bitirdi. Lisans eğitimin ardından da 2014-2017 tarihleri arasında İstanbul Moda Akademisi'nde öğrenim gördü. Ayşe İnceoğlu'nun yanında 2 ay çalıştı. Mercedes-Benz Fashion Week'te görev aldı ve koleksiyonuyla defileye çıkmaya hak kazandı. 5 yıldır da Raisa & Vanessa'da çalışıyor. Ayrıca Trendyol'da da tasarımları sıkça satılıyor.

Tuğçe Güreşçi Instagram hesabı

Güzel modacının Instagram hesabı da oldukça popüler. Her fotoğrafına yüksek sayıda etkileşim ve beğeni geliyor. Şu anda 50 bine yakın takipçisi var. Markasını @tugceguresciofficial'dan, Kişisel profilini de @tugceguresci adresinden takip edebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kimdir? Haberleri