Sehle Gündüz kimdir, kaç yaşında, neden öldü, evli mi, çocuğu var mı?

Sevgilisi tarafından kafasından vurularak öldürülen 35 yaşındaki 3 çocuk annesi Sehle Gündüz'ün kim olduğu, neden öldüğü ve yaşamı merak konusu oluyor.

Sakarya’da sevgilisi tarafından kafasından vurulan Sehle Gündüz yaşam savaşını kaybetti.

Sehle Gündüz kim, kaç çocuğu var, nerede yaşıyordu?

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde 5 Eylül 2024 Perşembe günü gerçekleşen silahlı saldırıda 35 yaşındaki Sehle Gündüz başından yaralanmıştı. Saldırıyı Sehle’nin 50 yaşındaki erkek arkadaşının işlediği ortaya çıkarken, genç kadın hastanede yaşam savaşı veriyordu. Sehle Gündüz’ün bugün 3 gündür hastanede sürdürdüğü yaşam savaşını kaybettiği açıklandı. Saldırının ardından olay yerinden kaçan ve polis ekipleri tarafından Hendek’te kıskıvrak yakalanan erkek arkadaşı Serdar S. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sehle Gündüz kimdir, kaç yaşında öldü, ne iş yapıyordu?

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde yaşayan Sehle Gündüz 35 yaşında ve üç çocuk annesiydi. 50 yaşındaki erkek arkadaşı Serdar S. tarafından kafasından vurulan ve kaldırıldığı hastanede üç gün sonra hayatını kaybeden Sehle güzellik uzmanı olarak çalışıyordu.

Sehle Gündüz'ü kim öldürdü, nasıl öldü?

Sehle Gündüz, kendisine ait olan güzellik merkezinde 5 Eylül günü erkek arkadaşı tarafından silahla kafasından vurularak yaralanmıştı. Saldırının ardından yakalanarak gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan 50 yaşındaki sevgilisi Serdar S. ilk ifadesinde cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini itiraf etmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Meteoroloji saat verdi: Üç il için kuvvetli yağış uyarısı
Mesajla rahatsız eden kişiye kurşun yağdırmıştı: O kadın hakkında karar
2 katlı ahşap evde yangın paniği: Alevler kısa sürede her yeri sardı

Kimdir? Haberleri