Roland Sallai kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç, istatistikleri, mevkisi, piyasa değeri, evli mi, sevgilisi, Instagram?

Galatasaray’ın ilgilendiği futbolcu Roland Sallai’nin futbol kariyeri, istatistikleri, piyasa değeri ve özel yaşamı merak konusu oluyor.

Transfer sezonunun son günü Galatasaray için oldukça hareketli geçiyor. Zelewski transferinden eli boş dönen sarı-kırmızılı yöneticiler bugün Ruben Vargas ve Roland Sallai’nin transferlerini bitirmek için görüşmeler yapıyor. Transfer bekleyen Galatasaray taraftarları ise Roland Sallai hakkındaki detayları araştırmaya başladı. Peki Roland Sallai kim, yaşı kaç, nereli, doğum tarihi ne, hangi mevkide oynuyor, hangi takımlarda forma giydi, evli mi, sevgilisi kim, Instagram hesabı var mı? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Roland Sallai kimdir, kaç yaşında, nereli, doğum tarihi, boyu-kilosu ne?

Ünlü futbolcu Roland Sallai 22 Mayıs 1997 tarihinde Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de dünyaya geldi. 27 yaşındaki milli Macar futbolcu ikizler burcu. 180 cm boyunda olan Sallai’nin kilosu ise bilinmiyor.

Roland Sallai pozisyonu ne, hangi takımlarda oynadı?

Orta sahada ve kanatlarda görev alan Roland Sallai, son olarak Bundesliga ekiplerinden SC Freiburg’da forma giydi. Sallai daha önce ise Apoel ve Palermo takımlarında oynadı.

Roland Sallai evli mi, sevgilisi var mı, eşi kim?

Özel hayatına dair pek detaylı bilgiler bulunmayan Roland Sallai’nin bir kız arkadaşı olduğu biliniyor. Sallai’nin 6 yıldan fazla bir süredir birlikte olduğu kız arkadaşının ismi ise Bettina Miskei.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Tekirdağ'da 2 yaşındaki bebeğe cinsel istismar ve darp: Annenin ifadesi ortaya çıktı
Şişli Belediyesi'nden 'resmi belgede sahtecilik' iddiasına açıklama: O personelin iş akdi feshedildi

Kimdir? Haberleri