Raphael Varane kimdir, neden futbolu bıraktı, kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı, kaç kilo, sakatlık geçmişi?

Son olarak Seria A’da forma giyen Fransız futbolcu Raphael Varane 31 yaşında futbolcu bıraktı. Peki Varane kim, neden futbolu bıraktı, sakatlığı neydi, oynadığı takımlar hangileri?

İtalya’da Seria A takımı Como forması giyen Raphael Varane sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile futbolu bıraktığını duyurdu. 31 yaşında futbolu bırakarak spor gündemine bomba gibi düşen Varane’ın kariyeri, sakatlık geçmişi ve istatistikleri merak edilmeye başlandı.

Raphael Varane kimdir, kaç yaşında, nereli, doğum tarihi, boyu kilosu kaç?

Tam ismi Raphaël Xavier Varane olan Fransız futbolcu 25 Nisan 1993 tarihinde Lille’de dünyaya geldi. Boyu 191 cm olan Varan Fransız milli takımında da forma giydi.

Raphael Varane mevkisi, oynadığı takımlar?

Son olarak İtalya’da Como takımında forma giyen Raphel Varane, Fransa ile Dünya Kupası kazandı. Daha önce Real Madrid forması giyen Fransız futbolcu 14 Ağustos 2021’de 40 milyon euro bonservis bedeliyle Manchester United’a imza atmıştı. Raphael Varane 2024-2025 transfer döneminde İngiliz devi Manchester United’dan bedelsiz olarak İtalya Serie A takımı Como’ya transfer olmuştu. Varane sakatlığı sebebiyle Como’nun Serie A listesinden çıkarılmıştı.

Raphael Varane’nin sakatlığı ne?

Kariyeri boyunca sakatlıklarla boğuşan 31 yaşındaki stoper Varane’ın, kronik diz sakatlığı nedeniyle futbol kariyerine son verdiği düşünülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

'Yan bakma' kavgasında fabrika işçisini öldüren sanığın cezası belli oldu
Meclis, yeni yasama yılına hazırlanıyor: Bakım ve onarım çalışmalarında sona yaklaşıldı

Kimdir? Haberleri