Pisimel Melike Birinci kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Pisimel adı ile Instagram'da milyonlara ulaşan Melike Birinci hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Pisimel Melike Birinci kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Son dönemde birçok isim Instagram'da adını duyurmaya devam ediyor. Güzelliklerinin yanı sıra verdiği tavsiyelerle birlikte binlerce kişiye ulaşmayı başaran fenomenler arasında Melike Birinci de var. Sahip olduğu takipçilerle birlikte sık sık sosyal medyanın gündemine oturan güzel influencer hakkınıda internette araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Pisimel Melike Birinci kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


 

Pisimel Melike Birinci kimdir?

Sosyal meduada paylaştığı fotoğraflarla adından söz ettirmeyi başaran güzel fenomen İzmir'de yaşamaktadır. Op. Dr. Yücel Birinci ile evlidir ve estetik klinikleri vardır. Bir çocuk annesidir. Kızıının adı Su'dur. Ayrıca Elmyra adında kedi sahibidir. Onunla olan paylaşımları da yine sıkça beğenilmektedir. Giyim tarzı, hayat stili ve daha birçok alanda takipçilerine önerilerde bulunmaktadır. Aynı zamanda fotoğraf ve spor tutkunudur. Düzenli olarak spor yapmaktadır. En sevdiği mevsim yazdır.  Instagram hessabı @pisimel'dir.



































İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kimdir? Haberleri