Netflix Sıcak Kafa Osman Sonant kimdir? Kaç yaşında nereli ve Instagram hesabı

Netflix'in yeni dizisi Sıcak Kafa kısa sürede izleyici tarafından çok beğenildi. Dizinin başrol oyuncusu "Murat Siyavuş" karakterini canlandıran Osman Sonant dizideki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Peki, Osman Sonat kimdir? Kaç yaşında, nereli, kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Netflix'in yeni bilim kurgu dizisi Sıcak Kafa seyirci tarafından büyük alkış topladı. Öyle ki dizi şu an Netflix'de Top 10 listesinde 2.sırada yer almakta. Dizinin başrol oyuncusu "Murat Siyavuş" karakterine hayat veren Osman Sonant oyunculuğuyla ilgi odağı oldu. 

OSMAN SONANT KİMDİR

Daha önce Fi dizisinde "Sadık Murat Kolhan" karakterine hayat veren ünlü oyuncu, Leyla ile Mecnun, Ben de Özledim, Beş Kardeş, Ufak Tefek Cinayetler, Ya İstiklal Ya Ölüm, Uyanış Büyük Selçuklu yapımlarında yer aldı. 1 Mart 1979 doğumlu ünlü oyuncu İstanbul doğumludur. 

Osman Sonant, 1997 yılında Bahçelievler Belediye Tiyatrosu'nda Yılmaz Gruda‘dan aldığı oyunculuk eğitiminden sonra tiyatro oyunculuğuna başlamıştır.

1998 yılında Ferhan Şensoy‘un yönetimindeki Ortaoyuncular Nöbetçi Tiyatro’da görev aldı.

Osman Sonant, 2009 yılında, yönetmen Yeşim Ustaoğlu‘nun “Pandora’nın Kutusu” adlı filmindeki Mehmet rolü ile 16. Altın Koza Film Festivali En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülünü kazandı.


OSMAN SONANT INSTAGRAM HESABI

Ünlü oyuncu Instagram hesabından hayatına dair ve çalıştığı projelerle alakalı paylaşım yapmaktadır. Profilini fazla aktif kullanmamaktadır. Kendisini anlık olarak 83 bin kişi takip etmektedir. Listesinde ise 146 hesap var. Osman Sonant'ın resmi Instagram hesabı @sonantosman'dır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kimdir? Haberleri