Mekin Sezer kimdir? Sevgilisi var mı? Doğum tarihi!

Mekin Sezer 1989 doğumlu dizi ve sinema oyuncusudur. Başarısı ve yeteneği ile ekranları ve sosyal medya kullanıcılarını etkilemeye devam ediyor.

Necdet Oktay Apaydın - Başarılı oyunculuğuyla adından söz ettiren Mekin Cesar, sosyal medyada da gündem oluyor. Başarılı modellerin hayranları güzellik arayışına girdi. Sosyal medya dünyasının en hızlı büyüyen ismi Sezer ile ilgili tüm detayları ve takipçileri tarafından sorulan soruları yazımızda derledik.

Mekin Sezar kimdir?

İlk olarak TRT 1'de yayınlanan Dünya Harı dizisinin kadrosunda yer alan Mekin Sezer, ünlü Yeşilçam sanatçılarından Ahmet Mekin'in torunu olarak da biliniyor. Uzun bir başarı listesine sahip bir sosyal medya fenomeni oyuncusu, aynı zamanda İstanbul'da doğup büyüdü. Küçük yaşta sosyal medya fenomeninin başarısı nedeniyle dedesinin izinden gitmeye karar verdi. Oyunculuk eğitimini aldı ve İstanbul'un en geleneksel okullarından biri olan Mimar Sinan Üniversitesi'nin oyunculuk bölümünde tam eğitimini tamamladı. Başarılı sosyal medya fenomeni, televizyon dizisi ve film endüstrisine dalmadan önce Cafe Crown, Vodafone Freezone, Etty Benimo ve diğerlerinin yüksek profilli reklamlarında görünerek ilk olarak reklamlarda ekranlara çıktı.

Mekin Sezer Kişisel Bilgileri

Kaç yaşında : 1989 yılında dünyaya gelen başarılı oyuncu 32 yaşındadır.

Nereli : -

Burç : -

Boyu ve kilosu : 1.82 boyunda olan başarılı oyuncu 67 kilodur.

Medeni durumu : -

Yer aldığı dizi ve filmler

Not Defteri dizisine merhaba diyen hit isim, ilk olarak 2014 yılında vizyona girmiş, ardından 2017 yılında Papatya adlı filmde rol almıştır. Oyunculuk becerileri burada parlıyor, 2019 yılında vizyona giren Aykut Enişte adlı filmde canlandırdığı Mithat karakteri ile yaratılan karakter geliştirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kimdir? Haberleri