MasterChef All Star Rabia Nur Çamurlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

MasterChef All Star yarışmasında yeniden mücadele edecek yarışmacı adaylarının hayatları merak konusu oluyor.

Cansev Temuçin - MasterChef yarışma programının yeni sezonu 14 Haziran Çarşamba günü Tv8 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Geçmiş dönemlerden en iyi yarışmacıların yeniden bir araya geleceği MasterChef All Star’da yer alan tüm isimler merakla araştırılıyor. Bu isimlerden biri de Rabia Nur Çamurlu oluyor. Genç yarışmacı Rabia Nur, MasterChef All Star’da yarışacak isimlerden biri olacak. Peki MasterChef Rabia Nur kaç yaşında? MasterChef All Star Rabia nerede çalışıyor, sosyal medya hesabı var mı? İşte tüm yanıtlar…

MasterChef All Star Rabia Nur Çamurlu kimdir, nereli?

MasterChef’in yeni sezonunda yeniden ekranlarda olacak yarışmacılardan biri olan Rabia Nur Çamurlu, yarışmanın 2021 yılında yayınlanan sezonunda yer almıştı. 22 yaşında olan Rabia Nur aslen Rizeli.

MasterChef Rabia Nur eğitimi

Liseyi eğitimini İstanbul Ortaköy’de bulunan Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde alan Rabia Nur, lisans eğitimini ise 2019 yılında girdiği Aşçılık Mutfak Sanatları Şef Eğitimi Bölümü'nde tamamladı. Genç yarışmacı, 2021 yılında ise Anadolu Üniversitesi Ön Lisans Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun oldu.

MasterChef All Star Rabia Nur Instagram hesabı var mı?

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Rabia Nur Çamurlu’nun 75 bin takipçili bir Instagram hesabı bulunuyor. @rabianurcmrl kullanıcı ismi ile platformda yer alan MasterChef Rabia, gündelik yaşamına ve yaptığı yemeklere dair ilginç kareleri takipçileri ile paylaşıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kimdir? Haberleri