Mansur Yavaş'ın eşi Nursen Yavaş kimdir?

Millet İttifakı Büyük İzmir Mitinginde sahneye eşi ile çıkmasının ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın eşi Nursen Yavaş merak edilmeye başlandı.

Cansev Temuçin - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Mansur Yavaş, eşi Nursen Yavaş ile birlikte İzmir'de düzenlenen büyük mitingde sahneye çıktı. Nursen Yavaş ile birlikte halkı "kalp" işareti selamlayan Mansur Yavaş, mitingde halka seslendi. Bu gelişmelerden sonra, Yavaş'ın İzmir mitinginde birlikte sahneye çıktığı eşi Nursen Yavaş'ın kim olduğu da araştırılmaya başlandı. Peki Mansur Yavaş'ın eşi Nursen Yavaş kim, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Nursen Yavaş kimdir?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın eşi olan Nursen Yavaş hakkında çok fazla detaylı bilgi bulunmuyor. Mansur Yavaş ile eşi Nursen Yavaş 1986 yılında evlendi. 37 senedir evli olan çiftin Çağlayan ve Armağan isimli iki kızı bulunuyor. Mansur ve Nursen Yavaş çiftinin bir akrabaları aracılığı ile tanışarak kısa sürede evlendiği biliniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kimdir? Haberleri