Makyaj artisti Alp Kavasoğlu kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı, hastalığı ne?

Ünlü makyaj sanatçısı Alp Kavasoğlu'nun hayatını kaybettiği öğrenildi. Peki Alp Kavasoğlu neden öldü, kaç yaşındaydı, hasta mıydı?

Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut’un şüpheli ölümünün ardından bugün şok bir vefat haberi daha gündem oldu. Ünlü isimlerin makyajını yapan ve bir dönem televizyon programında jüri üyeliğine de soyunan makyaj sanatçısı Alp Kavasoğlu’nun hayatını kaybettiği öğrenildi. Haberin yayılmasının ardından birçok kişi Alp Kavasoğlu’nun kim olduğunu, neden öldüğünü ve hastalığı olup olmadığını sorgulamaya başladı.

Alp Kavasoğlu kimdir, kaç yaşında öldü, hasta mıydı?

Makyaj sanatçısı Fezi Altun bugün kişisel sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla, kendisi gibi makyaj artisti olan Alp Kavasoğlu’nun vefat ettiğini duyurdu. Altun, vefat haberine ilişkin şu sözleri paylaştı: "Başımız sağolsun, Sevgili dostumuz Alp Kavasoğlu'nu kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Güler yüzü, sıcak kalbi ve güzel enerjisiyle hayatımıza dokunan Alp, hepimizin kalbinde yaşamaya devam edecek. Cenazesi bugün "Üsküdar Şakirin" Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak namazın ardından "Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecektir. Ailesine, sevenlerine ve tüm dostlarına sabır diliyor, Alp'e Allah'tan rahmet diliyorum"

Alp Kavasoğlu neden öldü, cenazesi ne zaman?

Ölüm haberi 24 Eylül Salı günü duyulan Alp Kavasoğlu’nun cenazesinin bugün İstanbul'un Üsküdar ilçesinde yer alan Şakirin Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazın ardında Karacaahmet Mezarlığı'na defnedileceği öğrenildi.

Alp Kavasoğlu'nun hastalığı neydi?

Ünlü makyaj artisti Alp Kavasoğlu'nun ölüm sebebi belli oldu. Kavasoğlu'nun 4. evre pankreas kanseri olduğu öğrenildi.

Alp Kavasoğlu kimdir, kaç yaşında öldü, ne iş yapıyordu?

Makyaj sanatçısı olan Alp Kavasoğlu 1981 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Lisans eğitimini 2004 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji ve Felsefe bölümünde tamamladı. Kariyerine organizasyon koordinatörü olarak başlayan Kavasoğlu daha sonra makyaj ürünleri satan bir firmada çalışmaya başladı. Aldığı eğitimlerin ardından makyaj sanatçısı olan Kavasoğlu ülkenin bu alanda en tanınmış isimlerinden biri olmayı başardı. 2016 yılında “Böyle Çok Daha Güzelsin” adlı programda Sema Çelebi ile birlikte jüri üyeliği yaparak geniş kitlelerce tanındı. Kendisinden sonra yetişen makyaj artistlerine eğitimler verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kuruluş Osman'ın Nilüfer Hatun'u Ecem Sena Bayır kimdir, kaç yaşında, sevgilisi var mı, Instagram adı ne?
Gizli Dolap filmi konusu nedir? Gizli Dolap filmi oyuncuları kimler?
24 Eylül 2024 İSKİ duyurdu: 8 ilçede gece saatlerine kadar su kesintisi devam edecek!

Kimdir? Haberleri