Leyla Aslan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Ünlü ressam Leyla Aslan, sanatının yanı sıra güzelliği ile de sosyal medyada ilgi odağı haline geldi. Kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Leyla Aslan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Sanat dünyasındaki birçok isim Instagram'da da oldukça popüler. Ressamlık yapan Leyla Aslan, yaptığı resimlerin yanı sıra fotoğraflarıyla da adından söz ettirmeyi başarıyor ve her geçen gün daha fazla kişiye ulaşıyor. Her fotoğrafına da beğeni ve etkileşim yağıyor. Peki, Leyla Aslan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Leyla Aslan kimdir?

Başarılı sanatçı Leyla Aslan 1977 yılında Samsun‘da doğdu. 46 yaşında. 1996-1998 yıllarında Olgunlaşma Enstitüsü‘nde geleneksel nakış eğitimi aldı. Kurumsal çalışma hayatına son verdi ve 2018’den bu yana illüstratif nakış çalışmaya yöneldi. Bir dönem resim de yapan sanatçı kült resimleri iplikle yorumlayarak ‘’iplikle resim”in temsilcisi oldu. Eserlerinde farklı materyalleri ve boyaları da görebildiğimiz çalışmalar tekrarlanamaz tekniklerle yola çıkılan bir tür yolculuk; izleyici bezen bir film karesine dahil oluyor ya da kendini 1800‘lerde bulabiliyor.

Leyla Aslan Instagram hesabı

Leyla Aslan'ın Instagram hesabı da yüksek etkileşim almaya devam ediyor. Şu anda 26 bin civarında takipçisi bulunuyor. Her fotoğrafı da binlerce beğeni ile keşfette yer alıyor. Kendisini @___lleyla___ adresinden takip edebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kimdir? Haberleri