Kuruluş Osman'ın Nilüfer Hatun'u Ecem Sena Bayır kimdir, kaç yaşında, sevgilisi var mı, Instagram adı ne?

Kuruluş Osman dizisinde Nilüfer Hatun'u canlandıran oyuncu Ecem Sena Bayır sosyal medya kullanıcıları tarafından sıkça araştırılıyor. Peki Ecem Sena Bayır kimdir, hangi dizi ve filmlerde oynamıştır, kaç yaşındadır? İşte merak edilenler haberimizde..

ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde (Holofira) Nilüfer Hatun'u canlandıran genç oyuncu Ecem Sena Bayır, dizinin izleyicisi tarafından oldukça merak ediliyor. Ecem Sena Bayır'ın güzelliğinin yanı sıra özel hayatı ve oynadığı dizi, filmler araştırılırken bu haberimizde Ecem Sena Bayır'ın biyografisi ve kariyer hayatından özel yaşamına kadar merak edilenleri ayrıntılarıyla aktaracağız.

Ecem Sena Bayır kimdir, kaç yaşında, sevgilisi var mı, Instagram adı ne?

Genç ve güzel oyuncu Ecem Sena Bayır, İstanbul Beyoğlu'nda dünyaya gelmiştir. Çocukluk dönemini İstanbul'da geçiren Bayır, üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Dilbilimi Bölümü'nde tamamlamıştır. 11 Nisan 1996 yılında doğan Ecem Sena Bayır küçük yaşlardan beri oyunculuğa olan merakını meslek haline getirmek için BKM Mutfak'ta oyunculuk eğitimi almıştır. Kamera önündeki ilk deneyimini Organize İşler: Sazan Sarmalı filminde gerçekleştirmiştir.

Çok Güzel Hareketler Bunlar, Destan, Kardeşlerim gibi işlerde oynayan Ecem Sena Bayır, son olarak ATV'de başrolünü Burak Özçivit'in üstlendiği Kuruluş Osman dizisinde Nilüfer Hatun'u canlandırmaktadır. Ecem Sena Bayır'ın Instagram hesabı ise @ecemsbayir'dir.

Ecem Sena Bayır'ın Filmografisi

  • Organize İşler: Sazan Sarmalı (2019)
  • Çok Güzel Hareketler Bunlar 2. Kuşak (2019-2021)
  • Destan (2021-2022)
  • Kardeşlerim (2022-2023)
  • Kuruluş Osman (2023-Halen)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Makyaj artisti Alp Kavasoğlu kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı, hastalığı ne?
Karadut dizisi Begüm kimdir? Ebrar Karabakan (Ebrarkrbkn) kim, kaç yaşında, boyu kaç, dizileri, sevgilisi kim, estetiksiz hali?
Futbolcu Engin Can Demirtepe kimdir, kaç yaşında öldü, nereli, hangi takımlarda oynadı?

Kimdir? Haberleri