Kübra Taşpınar kimdir? Instagram ve Tiktok hesabı! Fifilika nedir?

İnternette yayınladığı videolarla adından söz ettiren Kübra Taşpınar'ın popülerliği her ger geçen gün daha da artıyor. Özellikle de fifilika sözcüğünün anlamı araştırılıyor. Kübra Taşpınar kimdir? Instagram ve Tiktok hesabı! Fifilika nedir? İşte detaylar.

Tiktok'ta yayınladığı videolarda eğlenceli ifadeler kullanan ve genelde erkek kadın ilişkilerine değinen Kübra Taşpınar, milyonlarca kişiye erişim sağlıyor. Son olarak 9,5 milyon kullanıcı tarafından görüntülenen ve Tiktok'ta da 1 milyon barajını geçen güzel fenomen hakkında internette de çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Kübra Taşpınar kimdir? Instagram ve Tiktok hesabı! Fifilika nedir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Lügatı değiştirdi

Her gün binlerce kez seyredilen videolarıyla insanların hayatında yer edinen Kübra Taşpınar, cinsellik konusunda verdiği tavsiyeler ve sunduğu önerilerle övgü almakla birlikte zaman zaman eleştirilerin de hedefi oluyor. Onladan biri de fifilika sözü. Erkeklerin cinsel organını bu kelime ile açıklayan Taşpınar, giderek artan ünü ile daha da fazla kullanıcıya erişiyor.


Fifilika nedir?

Kübra Taşpınar'ın sıkça bahsettiği fifilikanın anlamı Twitter başta olmak üzere pek çok sosyal medya mecrasında araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Ekşi Sözlük'te 2005 yılında yazılan bir entrye göre fifilikanın anlamı şu şekildedir; "Rize ve çevresinde oyuncak rüzgar gülü anlamına gelmektedir".


Kübra Taşpınar kimdir?

Kübra Taşpınar dijital içerik üreticisi olarak Instagram ve Tiktok başta olmak üzere birçok platformda insanların cinsel hayatlarına dair değerlendirmelerde bulunarak kendince tavsiyeler verip komik örneklerle anlatmaktadır. Aslen Rizeli olduğu düşünülmektedir. Kısa süre önce Karadeniz'den çektiği kuymak videosuyla da takipçilerinin karşısına çıkmıştır. Instagram hesabı @kubratassspnr, Tiktok profili @kubratasss'tır.


Kübra Taşpınar

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Fenomen Kübra Taşpınar'dan tartışma yaratacak sözler: Rus ve Ukraynalı kadınlar, Türk erkeklerinin dizinin bağını çözüyor
Kübra Taşpınar'a altın marka ödülü

Kimdir? Haberleri