Jeffree Star kimdir, nereli, kaç yaşında ?

Jeffree Star, 15 Kasım 1985 doğumlu Amerikalı bir girişimcidir. Jeffree Star Cosmetics'in kurucusudur.

Berrin Yeşiltepe - Jeffree, çocukken annesinin makyajını denedi ve ona karşı bir tutku geliştirdi. Ortaokula başladığında annesi okula giderken makyaj yapmasına izin verdi. Liseden sonra Jeffree Star adını aldı ve kariyerine devam etmek için Los Angeles'a taşındı.

Kişisel Bilgiler

Ad Soyad: Jeffrey Lynn Steininger, Jr.

Takma ad: voldemorf

Doğum günü: 15 Kasım 1985

Yaş: 37

Burç: Akrep

Yükseklik: 6' 1"

İlişki durumu: Bekar

Net Değer: 200 milyon dolar

Kariyeri

Jeffree Star, Amerikalı bir girişimci ve eski şarkıcıdır. Çoğu kişi onu makyaj sanatçısı olarak tanıyor. Aynı zamanda Jeffrey, Star Cosmetics'in kurucusudur. Starr, 15 Kasım 1985'te doğdu ve California, Orange County'de büyüdü. Küçük yaşta annesinin kozmetik ürünlerini denemeye başladı. Bu şekilde makyaja olan aşkı başlamış oldu. Starr, California, Garden Grove'daki Pacifica Lisesi'ne gitti ve 2002'de mezun oldu. Birkaç ay sonra gerçek adını Jeffree Star olarak değiştirdi ve Los Angeles'a taşındı. Yarı zamanlı modellik, makyaj ve müzik konserleri yaparak geçimini sağlamaya başladı. Starr, müzik kariyerine Peaches davulcusu Samantha Maloney ile arkadaş olduğunda ve onu müzik yapmaya teşvik ettiğinde başladı. 2007'de Starr, "True Colours" turunun bir parçası olarak tanıtıldı. Amerika'da 15 şehri ziyaret ettiler.

2009'da Starr, Beauty Killer adlı bir stüdyo albümü çıkardı. Albümdeki şarkılardan biri de Nicki Minaj'ın yer aldığı "Lollipop Luxury" idi. Albüm, ABD Billboard En İyi Elektronik Albümler listesinde 7. sıraya kadar yükseldi. Müziğini tanıtmak için bir yıl seyahat etti. Bir yıl sonra Convict Music ile anlaşma imzaladı ancak yasal sorunlar nedeniyle müzik endüstrisinden ayrıldı. Kasım 2014'te Star, kendi kozmetik şirketi Jeffrey Star Cosmetics'i kurdu. 2018'de Forbes dergisi, Star'ı yılın en çok kazanan beşinci YouTuber'ı olarak sıraladı ve YouTube çalışmasından 18 milyon dolar kazandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kimdir? Haberleri