Gülcan Kış Kimdir, Nerelidir?

CHP'nin 28. Dönem Mersin'den Milletvekili Adayı olan Gülcan Kış'da 2. sıra milletvekili adayı olarak listedeki yerini aldı. Peki Gülcan Kış kimdir, nerelidir? Vatandaşların merak ettiği o sorunun cevabı haberimizde..

Emre Ozan Yüksel- 

Gülcan Kış Kimdir?

Gülcan Kış 1972 yılında doğmuştur. Aslen Malatyalıdır. Mersin iş dünyasının ünlü ismi, İnşaat Mühendisi'dir. Başarılı iş insanı Gülcan Kış, Girişimci İş Kadınları Derneği'nin (GİŞKAD) Kurucu Üyesidir. DERYA Grup Yönetim Kurulu Üyesi olan Kış, 1994-2001 yıllarında İnşaat Mühendisleri Odası'nda Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. 

Gülcan Kış, Mersin Yenişehir Belediye Meclisi üyeliğini 3 dönem boyunca üstlenmiştir. Daha sonra Mersin Belediye Başkanı Vahap Seçer döneminde de Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi olmuştur. Gülcan Kış aynı zamanda Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili görevini de yerine getirmiştir. Gülcan Kış belediyedeki görevlerinin yanısıra aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu'nda görev almıştır. Kış, kadınların sosyal hayata ve iş hayatında daha fazla dahil olabilmesi için çalışmalar yürütmüştür.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi, ve Büyükşehir Başkan Vekili Gülcan Kış, 28. Dönem CHP'den Mersin Milletvekili 2. Sıra Adayı olarak gösterildi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kimdir? Haberleri