Gianluigi Donnarumma'nın nişanlısı Alessia Elefante kimdir?

Paris Saint Germain'de forma giyen yıldız kaleci Gianluigi Donnarumma'nın nişanlısı Alessia Elefante, yaşanılan olay sonrasında gündeme geldi. Peki, Gianluigi Donnarumma'nın nişanlısı Alessia Elefante kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Milan'dan Paris Saint-Germain'e transferi ile dünyada geni yankı uyandıran Gianluigi Donnarumma'nın başı hırsızlık olayı ile derde girdi. Nişanlısı Alessia Elefante ile birlikte elleri bağlanan ve evi soyulan başarılı file bekçisinin evi darmadağın edildi, 500 bin euro değerinde olduğu iddia edilen eşyaları çalındı. Olayın tanıklarından Alessia Elefante'nin de hayatına dair bilgiler merak konusu. Peki, Gianluigi Donnarumma'nın nişanlısı Alessia Elefante kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Gianluigi Donnarumma'nın nişanlısı Alessia Elefante kimdir?

İtalyan kaleci Gianluigi Donnarumma'nın nişanlısı olan Alessia Elefante 25 Mayıs 1997 tarihinde Milano'da doğdu. 26 yaşında. 2016'dan bu yana Donnaruma ile birlikteliği söz konusu. Meydada çok sık görünmeyen ve hayatına dair bilgi bulunmayan bir isim olarak öne çıkıyor. 2018'de nişanlandılar. Kendisi iç mimar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kimdir? Haberleri