Futbolcu Başar Önal kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri

Futbol hayatını sürdüren ve bu sezon başarılı grafiği ile herkesi heyecanlandıran Başar Önal hakkında internette çok sayıda kişi bilgi sahibi olabilmek adına sorgulamalarda bulunuyor. Futbolcu Başar Önal kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri haberimizde.

BURAK ZİHNİ - Avrupa'nın birçok ülkesinde futbol hayatını sürdüren Türk pasaportlu futbolcular başarılarıyla adından söz ettiriyor. Onlardan biri de Başar Önal. Kısa bir süredir De Graafscap forması giymesine rağmen takımın en önemli gol silahları arasına adını yazdıran genç futbolcu için şimdiden futbol severler kendi takımlarında görmeyi istediklerini söylüyor. Peki, Başar Önal kimdir? Kaç yaşında, nereli, hangi pozisyonda oynuyor ve kariyeri haberimizde.



 

Başar Önal kimdir?

Başar Önal (d. 6 Temmuz 2004, Doetinchem, Hollanda) profesyonel futbolcudur ve De Graafschap ile sözleşmesi bulunmaktadır. 18 yaşındadır. Türkiye ve Hollanda vatandaşlıkları vardır. Sağ ve sol kanatta oynayabilmektedir. Futbola şu anda oynadığı kulübün alt yapısında başladı ve tüm yaş kategorilerinde forma giydi. Şu anda ise A takımda görev yapıyor. Bu sezon çıktığı 34 karşılaşmada 7 gol atup 4 de asist yaptı. 2025 yılına kadar kontratı var.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kimdir? Haberleri