Furkan Olgun kimdir? Denizli Furkan Olgun’un ölüm nedeni nedir?

Denizli’de AK Parti teşkilatında görevli Furkan Olgun, hayatını kaybetti. Denizli AK Parti İl Gençlik Kolları'nda görevli Furkan Olgun kimdir? Furkan Olgun neden öldü? Furkan Olgun’un hayatı hakkında bilinen detaylar haberimizde.

Denizli’de AK Parti İl Gençlik Kolları’nda görev yapan Furkan Olgun, bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Furkan Olgun’un ölüm neden, hayatı, kim olduğu ve yaşı ise merak konusu oldu. Denizli Furkan Olgun kimdir?

DENİZLİ FURKAN OLGUN KİMDİR?

Filiz Abalıoğlu Anadolu Lisesi'nden mezun olan Furkan Olgun, lisans eğitimini Pamukkale Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı. Olgun, Denizli’de AK Parti İl Gençlik Kolları'nda görevliydi. Öte yandan Merkezefendi Yeni Seçmen Birim Başkanlığını da yürütüyordu. Furkan Olgun, genç yaşında partinin gençlik yapılanmasına teşvik projelerde ve etkinliklerde yer aldı.

FURKAN OLGUN NEDEN ÖLDÜ?

Furkan Olgun, bir süredir hastanede tedavi altındaydı. Furkan Olgun’un vefat haberini AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Güngör, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Dava ve yol arkadaşımız Furkan Olgun kardeşimizin Hakk'a yürüdüğünü derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhumun ailesine, AK Parti Gençlik Kolları teşkilatımıza ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun."

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Ordu'da iş yerine kurşun yağmuru: 5 kişiden 2'si tutuklandı
Gaziantep'te durdurulan araçtan kaçak göçmenler çıktı

Kimdir? Haberleri