Fatmanur Öztekin kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi?

Instagram ve Youtube'da çektiği videolarla milyonlara ulaşan Fatmanur Öztekin başarısını her geçen gün daha da artırıyor. Güzel fenomen ile ilgili internette birçok sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Fatmanur Öztekin kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi? Detaylar haberimizde.

Hayata dair pek çok alanda yaptığı paylaşımlarla özellikle kadınlar tarafından ilgiyle takip edilen Fatmanur Öztekin, her geçen gün daha da fazla kitleye ulaşmayı başarıyor. Güzel fenomen sosyal medyadaki izlenme sayılarıyla da popularitesii giderek artırıyor. Her paylaşımıyla beğeni ve yorum yağmuruna tutuluyor. Hal böyle olunca kendisi hakkında çok sayıda kişi bilgi sahibi olarak özel yaşamına dair detayları öğrenmek istiyor. Peki, Fatmanur Öztekin kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Fatmanur Öztekin kimdir?

Fatmanur Öztekin (d. 5 Temmuz 2000, İstanbul/Bakırköy) dijital içerik üreticisidir. 22 yaşındadır. Yengeç burcudur. İstinye Üniversitesi'nde öğrenim görmüştür. Socialand'a bağlı olarak çalışmaktadır. Çektiği videolarla adını internet dünyasına duyurdu. Şu anda 1 milyondan fazla takipçisi bulunmaktadır. Kendisi gibi dijital içerik üreticisi olan Volkan Sapmaz ile evlidir. Instagram hesabı @fatmanuroztekin'dir.




























İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kimdir? Haberleri