Doğa Tümer kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yetişkinlere özel içerik sitesinde yayınladığı fotoğraf ve videolarla adından söz ettiren, sosyal medyada da binlerce kişiye ulaşan Doğa Tümer hakkında araştırma yapılıyor. Peki, Doğa Tümer kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Son dönemde internet dünyasında vücutlarını sergileyerek para kazanan isimler giderek artıyor. Yetişkinlere özel platformlarda paylaşımda bulunan çok sayıda isim hatrı sayılı paralar kazanıyor ve bunun neticesinde mecraların popülerliği de giderek artıyor. Onlar arasında Doğa Tümer de yer alıyor. Güzel model, her paylaşımı ile adından söz ettirerek takipçi ve abone sayısını günden güne yükseltiyor. Kendisi hakkında hayatına dair pek çok bilgi de merak konusu haline geldi ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Doğa Tümer kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Doğa Tümer


Doğa Tümer kimdir?

Yetişkinlere özel içerik sitesi O...s'ta modellik yapan Doğa Tümer, 22 yaşındadır. 3 Ekim 2020 tarihinde doğmuştur. İstanbul'da yaşamaktadır. Modayı sevmekle birlikte sanata da önem vermektedir. Fitness yapan ve fit görüntüsüyle de dikkat çeken güzel yıldızın 2 yıllık ilişkisi bulunmaktadır.



Doğa Tümer modelliğe nasıl başladı?

Adından sürekli söz ettiren Doğa Tümer, O...s'taki kariyerine fotoğrafçı bir arkadaşının tavsiyesi üzerine başladı. Para ümidiyle girmediğini dile getirdiği platformda, çok iyi paralar kazandığını ve ünlü isimlerin milyonlarca euro ve dolar kazandığını söyledi.

'Bu işi profesyonel yapıyorum'

Son yıllarda platformun ilgi görmesinin sebebini de anlatan Doğa Tümer; "Zannedersem ülkenin ekonomik durumu ile ilgili. Birçok kişi dolar üzerinden para kazanabilmek adına buraya girdi. Yurt dışında bu iş profesyonel olarak yapılıyor. Ben de öyleyim." dedi.

Doğa Tümer ne kadar para kazanıyor ve kaç abonesi var?

Güzel model, katıldığı KAFA TV programında kendisine sorulan abone sorusu üzerine; "Sayı vermeyeyim ama yabancı modellere göre de hatrı sayılır bir abone sahibiyim" ifadelerini kullandı. Platformdan kazandığı parayı ise "Dolar 7 lira iken kazanmaya başladım. Şu an doların durumunu görüyoruz. Artık tahmin edin. Rakam vermeyeyim" dedi.

Doğa Tümer sosyal medya hesapları

Her mecrada sahip olduğu takipçi sayısıyla milyonlara ulaşabilen Doğa Tümer, etkileşimlerini giderek artırıyor. Her videosu ve fotoğrafıyla da takipçilerinin ısıtmayı başarıyor. Kendisine ait hesaplar aşağıda yer almaktadır.

  • Doğa Tümer Instagram hesabı: @itsdoababy
  • Doğa Tümer Tiktok hesabı: @itsdoababy
  • Doğa Tümer Twitter hesabı: @itsdoababy

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kimdir? Haberleri