Dilek Bükçüoğlu kimdir? Doya Doya Moda Dilek kimdir? Instagram hesabı

TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile seyircileri televizyon başına kilitleyen Doya Doya Moda'da kolye kazanmak isteyen kadınların mücadelesi hafta ortasında da sürüyor. Bugün ise yeni bir yarışmacı geliyor. Damla ve Zeynep'in elenmesinin ardından Özlem ile birlikte katılacak isim Dilek olarak açıklandı. Güzel yarışmacı hakkında fragman yayınlanır yayınlanmaz araştırmalar başladı ve bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Dilek Bükçüoğlu kimdir? Doya Doya Moda Dilek kimdir? Instagram hesabı haberimizde ye

TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile seyircileri televizyon başına kilitleyen Doya Doya Moda'da kolye kazanmak isteyen kadınların mücadelesi hafta ortasında da sürüyor. Bugün ise yeni bir yarışmacı geliyor. Damla ve Zeynep'in elenmesinin ardından Özlem ile birlikte katılacak isim Dilek olarak açıklandı. Güzel yarışmacı hakkında fragman yayınlanır yayınlanmaz araştırmalar başladı ve bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Dilek Bükçüoğlu kimdir? Doya Doya Moda Dilek kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Doya Doya Moda Dilek kimdir?

Bugünden itibaren Doya Doya Moda'da birincilik mücadelesi verecek olan Dilek 22 Kasım 1990 tarihinde doğdu. 32 yaşında. Aslen Sinoplu. Dişe diş, kana kan bir rekabete gireceğini söyledi. Profesyonel makyaj sanatçısı olarak çalışan Bükçüoğlu, çalışmalarını da sosyal medyadan paylaşıyor. Kendisini 15 binden fazla kişi takip ediyor ve paylaşımlarını beğeniyor. @bkcglu.dilek adresinden siz de takip listenize alabilirsiniz.












Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kimdir? Haberleri