Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yakın koruması kim? Muhsin Köse nereli, kaç yaşında?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her etkinliğinde en yakınındaki isim olan yakın koruması Muhsin Köse’nin hayatı merak konusu oluyor.

Cansev Temuçin - 28 Mayıs’ta düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci turunda yeniden Cumhurbaşkanı seçilerek görevine devam eden Recep Tayyip Erdoğan’ın yakın çevresindeki isimler merakla takip ediliyor. Bu kişilerden biri de Erdoğan’ın her daim yanında olan koruması Muhsin Köse oluyor. Peki Muhsin Köse kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Erdoğan’ın koruması Muhsin Köse kaç yaşında, nereli?

Denizli’de dünyaya gelen Muhsin Köse, Cumhurbaşkanlığı Koruma Müdürü olarak görev yapıyor. 2012 yılından bu yana Recep Tayyip Erdoğan’ın koruma müdürlüğünü yapan Köse, daha önce Aydın İl Emniyet Müdürü Yardımcısı olarak görev aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hem yurt içi hem de yurt dışı gezilerinde, mitinglerinde ve toplantılarında en yakınındaki kişi olan Muhsin Köse, pek çok fotoğrafta ve videoda Erdoğan ile yan yana görünüyor.

"Muhsin sen beni çıldırtacaksın!"

Geçtiğimiz yıllarda bir açılışta, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Muhsin Köse’ye kurdele kesimi öncesinde "Yahu Muhsin sen beni çıldırtacaksın. Koy şuraya" diyerek tepki gösterdiği anlar kameralara yansımıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kimdir? Haberleri