Boban Marjanovic’in eşi Milica Krstic Marjanovic kim, kaç yaşında, boyu kaç?

Boban Marjanovic’in eşi kimdir? Milica Krstic Marjanovic kim, kaç yaşında, nereli, boyu kaç, çocuğu var mı, Instagram?

Fenerbahçe Beko’nun yeni transferi Sırp basketbolcu Boban Marjanovic’in eşi Milica Krstic Marjanovic’in kim olduğu ve yaşamına dair detaylar merak konusu oluyor. Transfer haberinin duyulmasının ardından sporseverler Marjanovic’in eşi Milica Marjanovic’i de merak etmeye başladı. Milica Krstic Marjanovic’in boyu, kilosu, yaşı, nereli olduğu, Instagram hesabı ve kaç çocuğu olduğu araştırılıyor. İşte yanıtlar…

Boban Marjanovic evli mi, eşi kim, çocuğu var mı?

Uzun süredir mutlu bir evliliği olan Sırp basketbolcu Boban Marjanovic’in eşinin ismi Milica Krstic. Evlendikten sonra Milica Marjanovic ismini kullanmaya başlayan Milica iki erkek çocuk annesi.

Milica Krstic Marjanovic kimdir, kaç yaşında, boyu kaç, nereli?

Basketbolcu Boban Marjanovic’in eşi Milica Krstic Marjanovic, 2014 yılından bu yana ünlü basketbolcuyla evli. İki erkek çocuk annesi olan Milica Marjanovic 29 Aralık 1991 tarihinde Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da doğdu. Milica, 1998 doğumlu eşi Boban Marjanovic’ten 7 yaş büyük. Milica ile Boban 2008 yılında bir partide tanışmalarının ardından 6 yıllık beraberlikten sonra 2014 yılında evlendi. Milica Marjanovic’in boyu 165 cm kilosu ise 56.

Milica Krstic Marjanovic Instagram hesabı var mı?

Dünyaca ünlü Sırp basketbolcu Boban Marjanovic’in eşi Milica Marjanovic, sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanıyor. Eşi ile çıktıkları tatillere, arkadaşlarıyla katıldığı etkinliklere ve özel yaşamına dair fotoğrafları Instagram hesabından paylaşan Milica’yı @mrsbobi kullanıcı adlı hesabında 36 binden fazla kişi takip ediyor.

Milica Krstic Marjanovic fotoğrafları

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İsrail askerleri tarafından katledilmişti: Ayşenur Ezgi Eygi'nin otopsi raporu ortaya çıktı

Kimdir? Haberleri