Boban Marjanovic kimdir, kaç yaşında, istatistikleri, değeri, boyu kaç, nereli, eşi kim, kariyeri, hangi takımlarda oynadı?

Fenerbahçe Beko'nun yeni transferi basketbolcu Boban Marjanovic kimdir, kaç yaşında, istatistikleri, değeri, boyu kaç, nereli, evli mi, eşi kim, kariyeri, hangi takımlarda oynadı? İşte yanıtı...

Fenerbahçe’ye transfer olacağı iddia edilen Sırp basketbolcu Boban Marjanovic’in hayatı, kariyeri, istatistikleri, özel yaşamı ve oynadığı takımlar merak ediliyor. Yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala Fenerbahçe Beko transfer bombasını patlattı! Sarı-lacivertli ekibin, NBA’da Houston Rockets forması giyen Boban Marjanovic’i renklerine bağlamaya hazırlandığı iddia edildi. Marjanovic’in yarın İstanbul’a gelip Fenerbahçe’ye imza atması beklenirken, basketbolseverler Boban Marjanovic hakkında detayları araştırmaya başladı. Peki Boban Marjanovic kim, doğum tarihi, boyu - kilosu kaç, aslen nereli, sevgilisi var mı, eşi kim, kariyeri, istatistikleri, hangi takımlarda oynadı? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Boban Marjanovic kimdir, doğum tarihi, kaç yaşında, nereli, boyu - kilosu kaç?

Sırbistan milli takımında da forma giyen basketbolcu Boban Marjanovic 15 ağustos 1998 tarihinde Boljevac’ta dünyaya geldi. 36 yaşında olan Marjanovic aslan burcu. 224 cm’lik boyu ile dikkat çeken Boban Marjanovic uzun forvet pozisyonunda oynuyor.

Boban Marjanovic kariyeri, istatistikleri, hangi takımlarda oynadı?

Son olarak NBA’de Alperen Şengün’ün de forma giydiği Houston Rockets’ta ter döken Boban Marjanovic daha önce birçok NBA ve Avrupa takımında forma giydi. Marjanovic’in NBA’da oynadığı takımlar arasında; Dallas, Philadelphia 76ers, Los Angeles Clippers, Detroit ve San Antonio Spurs yer alıyor. Sırp uzun Avrupa’da ise; Kızılyıldız, Mega Basket ve CSKA Moskova gibi takımlarda görev yaptı.

Boban Marjanovic evli mi, çocuğu var mı, sevgilisi kim?

Fenerbahçe Beko’nun yeni yıldızı olması beklenen Boban Marjanovic uzun süredir evli. 2014 yılında Milica Krstić Marjanovic ile evlenen Boban’ın Vuk ve Petar adında iki erkek çocuğu var.

Boban Marjanovic Instagram hesabı var mı?

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Boban Marjonovic’in 1 milyon takipçili @boban adlı bir Instagram hesabı bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kimdir? Haberleri