Berke Juan kimdir? Berkejuan kaç yaşında, nereli, gerçek adı

Türkiye'de son dönemde birçok Youtuber adını duyurmaya başarmayı sürdürüyor. Berke Juan da onlar arasında bulunuyor. Kendisi hakkında internette de çok sayıda sorgulamalarda bulunularak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Berke Juan kimdir? Berkejuan kaç yaşında, nereli, gerçek adı nedir? Detaylar haberimizde.

İnternet dünyasında en aktif olarak kullanılan mecraların başında Youtube geliyor. Vidolarıyla adından söz ettirmeyi başaran isimlerden biri de Berke Juan oldu. 1 milyondan fazla abonesi ile her paylaşımı yüz binlerce kez izlenen genç Youtuber, ilgi odağı haline geldi. Hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Öncelikli konular hakkında özel bilgileri var. Berke Juan'ın hayatı, kimdir sorularının yanıtı ve biyografisi en çok araştırılanların başında geliyor. Peki, Berke Juan kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, mesleği ne, twitter hesabı ne, instagram hesabı ne, tiktok hesabı ne, youtube hesabı ne? İşte detaylar...


Berke Juan kimdir?

Gerçek adı Berke Sezer Yıldırım olan Berke Juan, 17 Haziran 2003 tarihinde doğdu. Şu an 19 yaşındadır. 20 yaşına girmesine çok az bir süre kalmıştır. Youtube'daki videolarıyla milyonlara kendisini tanıttı. Diğer sosyal medya platformlarındaki yüksek sayıdaki takipçileriyle de dikkat çekmiştir.


 

Berke Juan doğum tarihi : 17 Haziran 2003

Berke Juan gerçek ismi ne : Berke Sezer Yardım

Berke Juan kaç yaşında : 17 yaşında

Berke Juan nereli : Trabzon

Berke Juan mesleği ne : Sosyal medya fenomeni, Youtuber

Berke Juan burcu ne : İkizler

Berke Juan boyu : 1.68

Berke Juan Youtube hesabı : @Berke Juan

Berke Juan İnstagram hesabı : @berkejuan

Berke Juan Tiktok hesabı : @berkejuan

Berke Juan Twitter hesabı : @berkejuan2

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kimdir? Haberleri