Azra Yünlü kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

İnternet kullanıcıları Azra Yünlü kimdir? sorusunun yanıtını araştırarak öğrenmek istiyor. Azra Yünlü kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu, oynadığı diziler, sevgilisi? Azra Yünlü boy kilo yaş hayatı ve hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde yer almaktadır. Sizler de kendisi hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.

İnternet kullanıcıları Azra Yünlü kimdir? sorusunun yanıtını araştırarak öğrenmek istiyor. Azra Yünlü kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu, oynadığı diziler, sevgilisi kim? Azra Yünlü, boyu, kilosu, yaşı, hayatı ve hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde yer almaktadır. Sizler de kendisi hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 


Azra Yünlü kimdir?

Azra Yünlü (d. 7 Ağustos 1993 İstanbul) şarkıcı, oyuncu, Youtuber ve Influencer. 29 yaşında. İstanbul'da yaşayan ve öğrenim hayatını da burada sürdüren güzel şarkıcı, Youtube'daki videolarıyla milyonlara ulaşmayı başardı. Şarkıcılığın yanı sıra oyunculuk da yapmak isteyen güzel fenomen, Sadri Alışık Kültür Merkezi Konservatuar bölümünde eğitim aldı.


 

Azra Yünlü boyu, kilosu ve burcu

Her geçen gün daha da fazla kişiye duyuran Azra Yünlü 1.70 metre boyunda, 56 kg ağrılığında ve aslan burcudur.


 

Azra Yünlü oynadığı diziler

Başarılı isim daha önce 2021 yılında Derin Mevzular ismiyle yayınlanan dizide kendi adıyla oynadı. Azra karatkerine hayat verdi. Bu yapım şu ana kadar yer aldığı tek proje oldu.
 


 

Azra Yünlü Instagram hesabı

Azra Yünlü'nün kendine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır ve aktif olarak kullanmaktadır. Gittiği yerlerden paylaşımlar yapmakta ve seksi fotoğraflarını takipçilerine sunmaktadır. 273 bin kişi tarafından takip edilmektedir.


 

Azra Yünlü şarkıları

  • Yaz Geliyor - 2020
  • Biliyorum - 2021
  • İkimiz Bir Fidanız - 2021
  • Dön Dünya - 2022

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kimdir? Haberleri