Attila Savaşan kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Best Model Of Turkey’de elde ettiği birincilikle adını duyuran Attila Savaşan son dönemin en konuşulan ve aranan isimlerinden biri oldu. Peki Attila Savaşan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Güzellik yarışmalarında yakaladığı başarıların yanı sıra sporcu yetenekleriyle de çok konuşulan Attila Savaşan, 2022 Best Model Of Turkey birincisi olmuştu. Zirveye çıkmasından sonra hakkında en çok araştırma yapılan ünlüler arasındaydı.. Yakışıklı modelin kendisi hakkında bilgi edinmek isteyenler internette sorgulamalarda bulunuyor. Peki Attila Savaşan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

ATTİLA SAVAŞAN KİMDİR?

Best Model Of Turkey birincisi olarak adını ülkemizde duyuran Attila Savaşan, 10 Temmuz 2002’de İzmir’de doğdu. Orta öğrenimini Ataköy Atatürk Ortaokulu'nda, Liseyi Florya Doğa Koleji'nde okudu. Girne Amerikan Üniversitesi’nde Lojistik Yönetimi bölümünde lisans eğitimi alıyor. Çok iyi seviyede İngilizce konuşan Savaşan, A2 seviyede de Almanca biliyor. Boyu 185 cm olan model 80 kilodur. Sporun her dalını sevdiğini söyleyen Savaşan, ilkokulda Yıldızların Doğuşunda basketbol oynadı. Ortaöğretimde atletizmde sprint dalında 2015 yılında ilçe birincilik ödülünü aldı. Lise yıllarında serbest dalış ve iki yıldız tüplü dalış PADI eğitimi, at binicilik ve atıcılık eğitimi gördü. Kayak yapmayı da çok sevdiğini söyleyen Savaşan Koç Üniversitesi’nde U19 ve PRO lig de Amerikan futbolu oynadığını belirtti. Şu an okuduğu yer olan Kıbrıs’ta da spora ve Amerikan futboluna aktif bir şekilde devam ettiğini dile getirdi. Savaşan oyunculuğun yanı sıra podyum ve foto modellik deneyimi kazandığını ifade ediyor. Aynı zamanda oyunculuk eğitimi almaya başladı. Farklı ülkelere seyahat etmeyi sevdiğini dile getiren yakışıklı model marka takıntısının olmadığını ve genelde casual giyim tarzını benimsediğini belirtiyor. Ailesiyle İstanbul’da yaşayan ünlü model okul dönemlerinde Kıbrıs'ta ikamet ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kimdir? Haberleri