Aslıhan Miray Kabadayı kimdir, nerede kayboldu, kaç yaşında?

İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde geçtiğimiz gün kaybolan 14 yaşındaki Aslıhan Miray Kabadayı'nın kim olduğu merak ediliyor.

İki gün önce İzmir'de kaybolan Aslıhan Miray Kabadayı'yı arama çalışmaları sürerken birçok kişi 14 yaşındaki genç kızın neden kaybolduğunu ve nerede yaşadığını merak ediyor.

Aslıhan Miray Kabadayı kimdir, nerede yaşıyor, ne zaman kayboldu?

Aslıhan Miray Kabadayı iki gün önce İzmir'in Güzelbahçe ilçesinin Yelki Mahallesi'ndeki evinden çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı.

Aslıhan Miray Kabadayı nereden kayboldu, en son nerede görüldü?

Geçtiğimiz gün evinden "Gezmeye çıkıyorum" diyerek ayrılan 14 yaşındaki Aslıhan Miray Kabadayı son olarak İzmir Seferihisar'da bir pazar yerinde görüldü. Emniyet güçleri tarafından yoğun bir çalışmayla aranan Kabadayı'yı bulmak için civardaki güvenlik kameraları tek tek inceleniyor.

Son olarak Seferihisar'da bir bankta oturup bir kişi ile görüntülü konuştuğu tespit edilen ve iki gündür kendisinden haber alınamayan Aslıhan Miray Kabadayı'nın bir an önce bulunması için ailesi ve polis ekipleri seferber oldu.

Ekipler, Kabadayı'nın en son Seferihisar ilçesindeki bir pazar yerine gittiğini tespit etti. Burada bir bankta oturan Aslıhan Miray Kabadayı'nın cep telefonuyla görüntülü konuşma yaptığı belirlendi. Ekiplerin arama çalışması sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul'da kan donduran cinayet: Annesini öldürüp iki gün cesediyle yaşadı
İstanbul Arnavutköy'de depoda korkutan yangın: Çok sayıda ekip sevk edildi
Amedspor Başkanı Aziz Elaldı trafik kazası geçirdi: Sağlık durumu nasıl?

Kimdir? Haberleri