Addison Rae kimdir, nereli, kaç yaşında ?

Addison Rae Lopez Easterling Amerikalı bir TikTok kullanıcısıdır. Haziran 2020 itibarıyla musical.ly ve TikTok'ta 5,1 milyardan fazla beğeni ve 79,3 milyon takipçiye sahiptir.

Müge Yücetürk - Addison Ray, 6 Ekim 2000'de Amerika Birleşik Devletleri'nde doğdu. 6 yaşında dans etmeye başladı ve ulusal yarışmalara katıldı. Temmuz 2019'da TikTok'a katıldı ve platformdaki popüler şarkılar eşliğinde dans ettiği videoları yükledi. Aralık 2019'da TikTok ortak grubunu kurduğundan beri The Hype House ile birlikte. Kendini TikTok'a adamadan önce Louisiana Eyalet Üniversitesi'nde beden eğitimi okudu. Ekim 2019'un sonunda, Easterling'in TikTok'ta 1 milyondan fazla takipçisi vardı, ancak Kasım ayında LSU'dan ayrılmaya karar verdi. Easterling'in hızlı başarısı, Ocak 2020'de yetenek ajansı WME'nin dikkatini çekti ve bir sözleşme imzaladı.

Temmuz ayında Easterling, markanın okula dönüş kampanyasında American Eagle ile birlikte çalıştı ve annesiyle Spotify'a özel haftalık bir podcast yayınladı.
"En iyisini annen bilir." Easterling, güzellik girişimi Madeby Collective ile ortaklaşa kendi kozmetik serisi Item Beauty'yi kurdu.

Ağustos 2020'de yayınlanan bir raporda Forbes, Easterling'in geçen yılın Haziran ayına kadar çeşitli sponsorluk anlaşmalarından 5 milyon dolar kazandığını ve bu nedenle onu en çok kazanan TikTok yıldızı yaptığını açıkladı. TikTok'un başarısı onu Reebok, L'Oreal, Hollister ve American Eagle gibi şirketlerle çalışmaya yöneltti. Easterling, Lafayette, Louisiana'da büyüdü. Ailesi Monty Lopez ve Sheri Easterling'dir. Easterling'in ailesinin de kendi TikTok hesapları var. Onun iki erkek kardeşi var.

Addison Rae Boyu Kaç?

Addison Rae 1.62 boyundadır.

Addison Rae Kaç Kilo?

Addison Rae 55 kilodur.

Addison-Rae burcu nedir ?

Terazi burcudur.

Göz Rengi

Kahverengi

Saç Rengi

Koyu Kahverengi (Doğal) (Boyalı Sarışın)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kimdir? Haberleri