Yaşlı sapık, genç kızı takip edip numarasını istedi!

Trafik ışıklarında bekleyen genç kız, hayatının şokunu yaşadı. Yaşlı sapık, genç kızı takip edip telefon numarasını istedi. Durumdan rahatsız olan genç kız, olay yerinden uzaklaşmaya çalışırken yaşadıkları saniye saniye görüntülendi.

İstanbul'da son günlerde gündemden düşmeyen kadın cinayetleri hala en çok konuşulan konular arasında yerini alırken Esenyurt'ta genç bir kızın başına gelen rezalet dolu görüntüler pes dedirtti.


Esenyurt'ta trafik ışıklarında bekleyen genç kız Bulut durağında yaşlı bir erkek tarafından tacize uğradı. Yaşlı sapık, genç kızı sokakta takip edip yanına yaklaştı ve iddiaya göre cep telefonu numarasını istedi. O anlarda neye uğradığını şaşıran genç kız, hızlı adımlarla olay yerinden kaçmaya çalıştı.

Gördüğü her genç kızdan, telefon numarasını istediği ortaya çıktı


Genç kız, otobüs beklediği sırada başına gelen mide bulandıran görüntüler bir vatandaşın durumu fark etmesiyle ortaya çıktı. Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde yaşlı şahısın çevredeki genç kız ve kadınları rahatsız ettiği ve telefon numaralarını isteyerek taciz ettiği iddia edildi.

İşte Esenyurt'ta yaşanan o korkunç anlar...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Son günlerde artan kadına şiddet olayları eski görüntüyü yeniden gündeme getirdi!
Yavru kediyi ağzıyla ısırarak sağa sola savurdu!
Ulaşımda elektrik engeli: Seferler iptal edildi

İstanbul Haberleri Haberleri