Vedat Aydın, CHP Bakırköy Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı'na adaylığını açıkladı

CHP Bakırköy Gençlik Kolları İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Aydın, Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin ilkeleri ile yorulduğunu belirterek, “Toplumsal adalet, eşitlik ve demokrasi mücadelesine katkı sunmak için adayım" dedi

CHP Bakırköy Gençlik Kolları İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Vedat Aydın, ilçe binasında yaptığı açıklamada genç arkadaşlarının ve örgütünün desteğini istedi. Tek aday olarak seçime girmesi beklenen Aydın’ın açıklamasına, gençlik kolu seçiminde son kez oy kullanacak olan eski Gençlik Kolu, şimdilerde ise İlçe Başkanı olan Gizem Başaran Arslan, mevcut başkan Doğukan Kilivan ve çok sayıda partili genç katıldı.

Açıklama öncesi konuşan İlçe Başkanı Gizem Başaran Arslan, genç olarak son kez oy kullanacağını belirterek, “Gençlik Kolu Başkanlığı hayatımda aldığım en iyi ve gururla yönettiğim bir görevdi” dedi. Gençler olarak durmak zorunda oldukları yerin ne olduğunu çok iyi bildiklerini söyleyen Başaran Arslan, kendisinden sonra görevi devralan tüm arkadaşlarıyla birlikte yeni dönemde adaylığını açıklayan ‘Mücadele Arkadaşım’ dediği Vedat Aydın’a başarılar dileyerek tüm katılımcılara teşekkür etti. Görevi devir etmeye hazırlanan mevcut başkan Doğukan Kilivan’da, gençler olarak yan yana değil, omuz omuza olduklarını ifade ederek, gençlik kollarında birlikte çalışmaktan gurur duyduğu arkadaşı Vedat Aydın’a görevi devir etmekten de büyük onur duyacağını söyledi. Gençlik Kolları’nın bir mutfak olduğunu, bu mutfakta iyi pişenlerin partinin içinde görevler aldığını söyleyen Kilivan, “Mücadelesine inandığım yol arkadaşım Vedat’a başarılar diliyorum. Görev aldığım süre boyunca bilmeden kırdığım arkadaşım varsa hakkını helal etsin. Aydınlık yarınlara diyerek görevi devir edeceğim” dedi. Anne ve babasının da duygu dolu gözlerle adaylık açıklamasını katılarak izlediği Vedat Aydın, emekçi bir anne ve devrimci bir babanın 4 erkek çocuğundan biri olduğunu söyleyerek, çocukluğunun İşçi ve Emekçi bayramında, 1 Mayıs alanlarında ve haksızlığa karşı protestolarda geçtiğini, Tam Bağımsız Türkiye ve halkların kardeşliği bilinciyle büyüdüğünü, gençliğinin ise Gezi Direnişi’ni anlatmak, anlatmak ve bu büyük halk hareketine katkı sağlamakla geçtiğini ifade etti.

Çocukluğundan bu yana, Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, Cumhuriyet Halk Partisi'nin ilkeleri ile yorulduğunu söyleyerek, devrimci ruh ve emeğin değerini bilerek, toplumsal adalet, eşitlik ve demokrasi mücadelesini katkı sunmak için Bakırköy Gençlik Kolları Başkanlığına aday olduğunu ifade eden Vedat Aydın, yatımı konuşmada şu ifadelere yer verdi.

Baskıcı, gerici ve zalim iktidar sahipleri bilsin ki; zindanlarda işkencehanelerinizde uslandırmaya çalıştığınız dev bir çınarın evladıyım. Nerede birine zulüm ederseniz oralı olur yüreğim ve yiğitseniz uslandırın beni. AKP hükümetinin baskıcı politikalarına karşı, halkın iradesini ve özgürlüğünü savunmak için var gücümüzle çalışacağız. Bizler haksızlıkların, yolsuzlukların ve adaletsizliklerin son bulduğu; eşit, özgür ve demokratik Türkiye'yi inşa edecek gençleriz. Bugün biz gençlerin talip olduğu yer yalnızca bir unvan veya makam değildir. Bizler 2024 yerel seçimlerinde yüce halkın takdiriyle birinci parti olmuş ve genel seçim öncesi iktidar imtihanına tabi tutulmuş Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidar ipini göğüsleyeceği mücadelede sorumluluk almaya talip olan gençleriz. Biz gençler, umutlarımızı ve hayallerimizi büyüterek, yarının özgürlüğe doğacağının sözünü veriyoruz. Başaracağız ve kazanacağız! CHP Bakırköy Gençlik Kolları Başkan Adayı Vedat Aydın, bu mücadelede kendilerine destek veren, yüreklendiren ve açıklamasına katılan herkese teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Göl kenarında piknik yapan aileye ayı şoku: Kurdukları sofrayı bırakıp kaçtılar
Sıcak havada sokak lezzetlerinde 'seyyar' tehlike: Gıda zehirlenmesi riski
Türkiye Uluslararası Doğrudan Yatırım Stratejisi Genelgesi Resmi Gazete'de

İstanbul Haberleri Haberleri