Vali Gül’den yeni bakanlara tebrik mesajı!

İstanbul Valisi Davut Gül, kabineye yeni atanan iki bakan için kutlama mesajı yayınladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Fahrettin Koca'dan boşalan Sağlık Bakanlığı'na Kemal Memişoğlu ve Mehmet Özhaseki'den boşalan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığa'na Murat Kurum getirildi. Yeni bakanları tebrik edenler arasında İstanbul Valisi Davut Gül de yer aldı.

Kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan İstanbul Valisi Davut Gül, Murat Kurum ve Kemal Memişoğlu’nu kutladı. İki yeni bakana görevinde başarılar dileyen Vali Gül, görevlerinden ayrılan Mehmet Özhaseki ve Fahrettin Koca’ya da teşekkürlerini sundu.

Vali Gül’ün konuya dair paylaşımında; “Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan tarafından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak atanan Sayın Murat Kurum’u ve Sağlık Bakanı olarak atanan Prof. Dr. Sayın Kemal Memişoğlu’nu tebrik ediyor yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Önceki dönem Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum.” ifadeleri yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Irak ve Suriye'nin kuzeyine operasyon: 13 terörist etkisiz hale getirildi

İstanbul Haberleri Haberleri