Uraz Kaygılaroğlu'na Kadıköy Vergi Dairesi'nden anlamlı belge: Örnek vatandaş olarak onurlandırıldı

Başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, bugün gündeme ilginç bir haberle gündeme geldi. Kaygılaroğlu, Kadıköy Vergi Dairesi tarafından "teşekkür belgesi" ile onurlandırıldı.

Pis Yedili, 7 Güzel Adam, Baba Candır, Sefirin Kızı, Üç Kuruş, Aynen Aynen, Erşan Kuneri, Sakla Beni gibi film ve dizilerde önemli işlere imza atan başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu bugün ilginç bir haberle gündeme geldi. Yakışıklı oyuncu yaşadığı Kadıköy ilçesindeki vergi yükümlülüklerini eksiksiz ve zamanında yerine getirmesi nedeniyle Kadıköy Vergi Dairesi tarafından "Teşekkür Belgesi" ile onurlandırıldı. Uraz Kaygılaroğlu ise o anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmayı ihmal etmedi.


Kadıköy Vergi Dairesi tarafından her yıl vergi yükümlülüklerini eksiksiz olarak yerine getiren ve düzenli olarak borcunu ödeyen vatandaşlar listelenerek teşekkür belgesi veriliyor. Bu yılda düzenlenen listede ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu da vergilerini eksiksiz ve düzenli olarak borcunu ödeyerek örnek bir vatandaş olarak teşekkür belgesine layık görüldü.

Teşekkür Belgesi'ni aldığı anları sosyal medyasında paylaştı


Başarılı işlerinin yanı sıra örnek bir vatandaş olarak onurlandırılan Uraz Kaygılaroğlu, teşekkür belgesini Kadıköy Vergi Dairesi'ne giderek aldı. O anları sosyal meyda hesabından bir kare ile paylaşan Kaygılaroğlu; "Bugün, pek değerli Kadıköy Vergi Dairesi Müdürü ve Yardımcıları beni 'Teşekkür Belgesi' ile onurlandırdılar. Kendilerine ve tüm çalışanlarına ben de teşekkürü borç bilirim. Vatandaşlık görevimi yerine getirmenin gururu içerisindeyim" notunu düştü.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Vali Davut Gül, şehit Mustafa Peksoy'un cenaze törenine katıldı

İstanbul Haberleri Haberleri