Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Tuncer toprağa verildi

Dün evinde hayatını kaybeden Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı ve İBB Meclis Üyesi Yavuz Selim Tuncer bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı ve İBB Meclis Üyesi Yavuz Selim Tuncer, 18 Ağustos 2024 Pazar günü 55 yaşında hayatını kaybetmişti. Bir süredir rahatsız olan Tuncer evinde yaşamını yitirmişti. Tuncer bugün İstanbul’da düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Yavuz Selim Tuncer’in cenazesi, öğle vakti Fatih Camisi'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Edirnekapı Şehitliği Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Tuncer’in cenaze törenine; Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, İstanbul Valisi Davut Gül, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ve Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır ile Tuncer'in yakınları ve dostları katıldı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da Tuncer'in çocukları ve eşi Şenay Tuncer ile birlikte taziyeleri kabul etti. Eşi ve Kızları Yavuz Selim Tuncer'in naaşına sarılarak gözyaşı döktüler.


Yavuz Selim Tuncer kimdir?

1969 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Yavuz Selim Tuncer aslen Malatya Pötürgeliydi. AK Parti Esenler kurucu ilçe başkanlığı yapan Tuncer, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Spor Kulübü Genel Sekreterliği ve Kiptaş Genel Müdür Müşavirliği görevlerini de üstlendi. 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde Ümraniye ve İBB Meclis üyesi seçilerek göreve başladı. 2019 yılında Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı oldu. Tuncer evli ve 3 çocuk babasıydı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İstanbul Haberleri Haberleri