Ülke Teksas’a döndü: Bir çocuk, tartıştığı çocuğu satırla kovaladı

İstanbul Gaziosmanpaşa'da şoke eden bir olay yaşandı. Bir çocuk tartıştığı arkadaşını satırla kovaladı. Yaşanan olay, çocuklar arasındaki şiddetin hangi boyuta geldiğini gözler önüne serdi.

İstanbul sokaklarında gerilim ve kavga eksik olmuyor. Bu kez de İstanbul Gaziosmanpaşa'da yaşanan olay bu kadarına da 'pes' dedirtti.

Akılalamaz görüntüler İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinden geldi. İddiaya göre sokakta oynayan çocuklar arasından henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı.

Çıkan tartışma kısa sürede büyüdü ve kavgaya dönüştü. Ancak çocukların kavgasında birdenbire ortaya çıkan satır 'bu kadarı da olmaz' dedirtti.

O anlar kamerada

Kavga eden çocuklardan biri eline satırı alarak arkadaşını kovalamaya başladı. Dehşete düşüren anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Görüntüler kısa sürede tepki çekerken sosyal medya kullanıcıları da yaşanan olaya tepki gösterdi. Çocuklar arasında artan şiddetin endişe edici olduğu vurgulanırken yetkililerin duruma müdahale etmesi gerektiğine dikkat çekildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

11. Barış ve Sevgi Buluşmaları'nda Ömür Gedik sahneye çıkacak
Büyükçekmece'de çalılık yangını! Alevler rüzgarın etkisiyle büyüdü
Kuruyemiş paketlerinden yüklü miktarda uyuşturucu çıktı: 4 kişi gözaltında

İstanbul Haberleri Haberleri