Tuzla'daki boya fabrikasında yangın çıktı: 1 işçi yaralandı

Tuzla'da bulunan 2 katlı boya fabrikasında yangın çıktı. Alevler kısa sürede hızla yayılırken olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. 1 işçi ise yaralandı.

Tuzla'da 2 katlı boya fabrikasında yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaklaşık bir saatte yangını kontrol altına alırken fabrikada çalışan bir işçi yaralandı.

Yangın, saat 11.30 sıralarında Tuzla, Kimyacılar Sanayi Sitesi Organik Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; 2 katlı boya fabrikasında çalışma yapıldığı sırada bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyürken olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından yangın kontrol altına alındı. Fabrikada çalışan bir işçinin bacaklarında yanıklar oluştuğu öğrenildi. Sağlık ekipleri yaralı işçiyi Kartal Lütfi Kırdar Şehir Hastanesine kaldırdı. Yaralı işçinin yanık ünitesinde tedavi altına alındığı, hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi. Polis ve itfaiye ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı. Yangın çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İstanbul Haberleri Haberleri