Trafikte maganda dehşeti: Otomobilin önünü kesip kaputun üstüne yattı

Otomobil sürücüsü ile çakarlı olan minibüs şoförü arasında tartışma çıktı. Minibüsten inen şoför tartıştığı kişinin üzerine giderek otomobilin önünü kesti ve dehşet dolu anlar yaşattı.

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde magandalık örneği yaşandı.

İddiaya göre çakarlı olan minibüs şoförü ile bir otomobil sürücüsü arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışma üzerine trafiği tehlikeye atarak minibüsten inen şoför, otomobilin önünü keserek sürücü ve yanında bulunan kadına korku dolu anlar yaşattı.

Minibüs şoförü tartıştığı sürücünün aşağı inmesini istedi ancak dışarıya çıkmayınca şahıs, kaçmaması için otomobilin önüne geçti.

Ardından minibüs şoföründen uzaklaşmaya çalışan sürücü geri geri giderek kaçmaya çalıştı ancak bu kez de şoför ön kaputun üzerine yatarak gitmesini engellemeye çalıştı.

O anlarda sürücünün yanında bulunan kadın aşağıya inmemesi için uyarılarda bulunurken bir yandan da sürücü yaşanan olayı polise ihbar etti.

Minibüs şoförünün otomobilin önünü kestiği zaman boyunca telefonu kulağından düşürmemesi dikkat çekerken o anlar sürücünün yanında bulunan kadın tarafından saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerde, otoyolda akan trafikte minibüs şoförü otomobilin önünü kesiyor. Daha sonra otomobile yaklaşıp ön kaputun üzerine uzanarak gitmesini engelliyor. Saldırgan tehditlerine devam ederken sürücü hızla uzaklaşıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Silivri'de buğday tarlasında yangın: Alevler kısa sürede büyüdü, çok sayıda ekip sevk edidi
Adana'da kalaşnikoflu kavga: 1 ölü, 1 yaralı
Yabancı uyruklu kadınları fuhuşa zorladılar: 5 kişi tutuklandı

İstanbul Haberleri Haberleri