Togay Çoban: Bugün benim bayramım!

Esenyurt Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Togay Çoban'ın oğlu Oğuzhan Çoban, hayatını Esra Nur Balcı ile birleştirdi.

Esenyurt Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Togay Çoban'ın oğlu Oğuzhan Çoban, Esra Nur Balcı ile dünyaevine girdi. Davetlilere tek tek teşekkür eden Togay Çoban, “Bugün bizim en mutlu günümüz. Bügün benim bayramım” açıklamasını yaptı.

Esenyurt Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Togay Çoban'ın oğlu Oğuzhan Çoban, hayatını Esra Nur Balcı ile birleştirdi. Avcılar Deniz Köşk İBB Toplantı ve Davet Salonu'nda yapılan düğün törenine katılım yoğun oldu. Genç çiftin nikah şahitliklerini, TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Cüneyt Yüksel, AK Parti milletvekilleri, Şamil Ayrım, Seda Gören Bölük, bağımsız milletvekili Seyithan İzsiz, eski milletvekili Tülay Kaynarca, MHP MYK Üyesi Gökhan Türkeş Öngel, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Akın Bayram, İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Zeynel Abidin Okur, Ticaret Bakanı Yardımcısı Mahmut Gürcan, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer, Esenyurt eski belediye başkanları Necmi Kadıoğlu ve Ali Murat Alatepe, eski ilçe başkanları Yasir Çelik, Şenay Değer, Meclis Üyesi Cemalettin Solmaz ve iş insanı Sait Üstündağ yaptı.

Aile huzur demektir

Düğüne katılan davetlilere teşekkür eden Togay Çoban, “Bugün burada bizi yalnız bırakmayan bütün akraba ve dostlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum. Mutlu günümüzde yanımızda oldular. Bugün benim en güzel bayramım. Bugün burada siyasi büyüklerimiz de var. Tekrar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı. Düğün töreninde kısa bir konuşma yapan AK Parti Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Üyesi Cüneyt Yüksel, “Genç çiftimize mutluluklar diliyorum. Aile olmak, sevgi ve saygıyla bundan sonra artık hem iyi günde hem kötü günde bütün zorluklara göğüs germektir. Aile olmak birlik olmaktır. Aile olmak huzur bulmaktır” açıklamasını yaptı.

Genç çiftin nikahını kıyan Esenyurt Belediyesi Nikah Memuru, evlilik cüzdanını gelin Esra Nur Balcı'ya teslim etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Yangın nedeniyle ziyaretçilere kapanmıştı: Assos Ören Yeri yeniden açıldı
Uçakta büyük panik: Türbülanstan acil iniş yaptı, onlarca kişi yaralandı
'Dünyanın en iyi 500 üniversite' listesi: Türkiye'den 9 okul var

İstanbul Haberleri Haberleri