Tespih aşkı başına dert oldu! Düşen tespihi alabilmek için az kalsın canından oluyordu

Esenyurt'ta bugün bir vatandaş elindeki tespihi mazgala düşürünce az kalsın canından oluyordu. Tespihi alırken metrelerce yükseklikten aşağı düştü.

İstanbul Esenyurt'ta görenleri hayrete düşüren anlar yaşandı. Öğle saatlerinde Esenyurt meydanında bulunan bir kişi elindeki tespihi düşürünce başına gelmeyen kalmadı. Adam düşen tespihi alabilmek için az kalsın canından oluyordu.

Tespih aşkı canından ediyordu!

Saat 11:00'de yaşanan olayda elindeki tespihi mazgala düşüren kişi, hızla tespihi kurtarmak için hareket edince beklenmedik bir kaza gerçekleşti. Mazgalın demir parçasında çökme meydana gelmesiyle çöken parça ile şahıs metrelerce yükseklikten boşluğa düştü.

Genç adamın boşluğa düştüğünü gören vatandaşlar, yardım etmek istedi fakat başarılı olamadı. Olay yerine 112 sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle tespihini kurtarmak için boşluğa düşen adam halat yardımıyla kurtarıldı. Kazazede düşme nedeniyle vücudunda kırık ve yaralanmalar meydana geldi.


Yaralı hastaneye kaldırıldı

Ekiplerin uzun uğraşlar sonucunda kurtarılan şahıs, ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralının hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

DEDAŞ'tan Diyarbakır ve Mardin'deki yangınla ilgili iddialara yanıt: Yangına elektrik telleri mi neden oldu?
Son dakika! Fatih'teki boş arazide yangın çıktı, dumanlar kentin pek çok noktasından görülüyor
Avcılar Belediye Başkanı Çaykara kurtardığı kediyi sahiplendi, isim arayışına girişti

İstanbul Haberleri Haberleri