TEM Otoyolu'nda panik anları: Araç taşıyan çekici seyir halindeyken bir anda alev aldı

İstanbul Beykoz TEM Otoyolu'nda araç taşıyan çekicide yangın çıktı. Çıkan yangın ihbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından müdahale etti.

İstanbul Beykoz TEM Otoyolu'nda hasarlı araç taşıyan çekici bir anda alevlere teslim oldu. O anlar diğer otomobil sürücülerinin cep telefonu kamerasına yansıdı.

BİR ANDA ALEVLERE TESLİM OLDU

Olay İstanbul Beykoz TEM Otoyolu'nda meydana geldi. İddiaya göre hasarlı aracı taşıyan çekici seyir halinde ilerlediği esnada araç henüz bilinemeyen bir nedenden dolayı alev aldı.

Yangını fark eden sürücü aracı yol kenarına çekerek durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen kısa sürede gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı.

ÇEKİCİ KULLANILMAZ HALE GELDİ

İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alırken polis ekipleri ise TEM Otoyolu'nda güvenlik önlemi aldı. Ekipler kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Ölen ve yaralanın bulunmadığı yangında çekici kullanılmaz hale gelirken başka bir çekicinin gelmesiyle olay yerinden kaldırıldı. Aracın kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine geri döndü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kağıthane'de motosikletlinin tehlikeli yolculuğu!
Borsa güne nasıl başladı? 02 Ekim 2024
İstanbul'da tehlikeli madde taşıyan TIR virajı alamadı, yolu kapattı

İstanbul Haberleri Haberleri